Muusikoiden.net
02.04.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja/rumpali liikenteessä epämääräisin tavoittein!
Lisätty: 18.02.2023
Voimassa: 17.08.2023
Ilmoittaja: Lovefactory (#38887)Lähetä pikaviesti »
Nykyinen cover-pumppu taitaa vedellä viimeisiään, joten on tutkitaanpa Muusikoiden.netin tarjontaa. Viimeksi löytyi kivoja soittokavereita. Jatkuisiko hyvä putki?

Kuka olen?
- 40-vuotias karkkilalainen, ruuhkavuosia elävä, rumpali/laulaja/semi-huono kitaristi/makuuhuoneäänitysstudiopitkätukkanörtti.
- Teen päivätyötä ja tiettävästi minulla ei ole päihde- eikä mielenterveysongelmia.
- Jos kiva porukka/projekti löytyy, pystyn maksamaan treenismaksut ja hommaamaan tarvittavat soittimeni.
- Olen soittanu bändeissä viimeiset 20+ vuotta. Pääosin rumpalina tai laulajana tai jotain siltä väliltä.
- Sydäntä lähinnä minulle on monenlainen hard rock - metalli -akselin musa (pääosin 70-90-luvuilta), mutta soiteltua on tullut kaikenlaista rokkia Eppu Normaalista, Eaglesiin, Iron Maidenin kautta Panteraan. Blastbiitit, djentit, coret ja örinät jätän ihan muille.
- Komppikitarointikin voi onnistua tarvittaessa ja akustista tykkään myös soitella.
- Kaikenlainen äänitys/miksaus/studio/muu aiheeseen liittyvä tuunailu myös kiinnostaa kovasti. Voisin myös mahdollisesti soitella demoille rumpuraitoja.

Mitä haen?
- Ehkä haen enemmänkin mukavia soittokavereita tai kontakteja, joiden kanssa pistää erilaisia projekteja pystyyn, kuin sitä perinteistä bändikuviota, ellei sitten ihme tapahdu ja löydy juuri se THE JUTTU.
- Olisi kiva löytää JOKO bändi, jolta löytyy soittotaitoa ja valmis paikka rumpalille tai laulajalle (tai taustoja laulavalle rumpalille) TAI...
- ...yhtä hyvin, tai ehkä jopa mieluummin, voisi olla kiva löytää vaikkapa "vain" soittokaveri, jonka kanssa voisi säveltää ja äänitellä demobiisejä/treenata tai vain jammailla molemmille kolisevia cover-biisejä/vetää vaikkapa duona akustisilla ja harjoitella stemmoja/ym.

Mitä EN ole hakemassa?
- EN OLE KIINNOSTUNUT KEIKKAILUSTA! Teen päivätyötä, en kaipaa lisätienestejä ja maailmaa ei nelikymppinen enää valloita. Pari keikkaa per vuosi, ihan OK, niin on vähän lisämotivaatiota kaikille treenata, mutta ei sen enempää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Karkkila (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti