Muusikoiden.net
31.03.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Moderni metalcore bändi etsii rumpalia
Lisätty: 07.02.2023
Voimassa: 05.08.2023
Ilmoittaja: imnotjoonas (#167511)Lähetä pikaviesti »

Terve.
Helsinkiläinen core-bändi Ashes of Perishing on rumpalia vailla.

Breakdowneja, melodisia kitaraosuuksia ja tarpeeksi bleghiä. Niistä on pitkälti meidän kaava rakennettu ja nyt siihen tarvittaisiin uusi kannujen tykittelijä täydentämään palettia.

Haemme motivoitunutta kaveria, jolta löytyy aikaa ja tahtoa viedä hommaa eteenpäin. Emme ole liikenteessä vain "huviksemme tässä soitellaan" -asenteella, vaan oikeasti kunnon tekemisen meiningillä. Äänityksiä on tehty ja tehdään, keikoille suunnataan heti kuin se vain on mahdollista. Aktiivista osallistumista siis peräänkuulutetaan. Tällä hetkellä viimeistelemme tulevaa EP-julkaisua.

Olemme toistaiseksi julkaisseet kaksi singleä, Suffer Me Now ja Nightmares, ja nuo ovatkin saaneet osakseen enemmän huomiota kuin osattiin edes odottaa. Reaktiovideoitakin pari internetin ihmeellinen maailma on tietoisuuteemme tuonut. Alla YT ja Spotify linkit noihin kahteen edellä mainittuun singleen.

https://youtu.be/GevzVsxHlLc

https://youtu.be/k62-AH6jRoA

https://open.spotify.com/artist/2UO … Dzdcs6zf9?si=tqJFSFTHTNWWZ__8T44uBA

Bändimme muodostuu tällä hetkellä vokalistista, basistista ja kahdesta kitaran veivaajasta. Ikähaitari köörissä on 30-36. Ikähän on vain numero ja sillä ei meille suuremmin väliä ole, toki täysi-ikäisyyttä vaadimme. Samalla aaltopituudella olisi hyvä kuitenkin olla ajatusten osalta.

Treeniksemme sijaitsee Malmilla, emme jaa sitä muiden kanssa, joten soittomahdollisuuksia riittää. Olemme toki avoimia muillekin vaihtoehdoille.

Jos löytyy näytteitä nykyisistä ja/tai vanhoista projekteista, niin meidän suuntaan saa niitä heitellä. Vastavuoroisesti pystymme laittamaan lisää meillä työn alla olevaa materiaalia.

Sikälimikäli mielenkiintosi heräsi, niin ota yhteyttä. Mieluiten Whatsappilla, mutta käyn täälläkin pikaviestejä lukemassa. Lisänäytteiden lähettäminen on vain helpompaa puhelimen välityksellä, ainakin omasta mielestäni.
Vinkkaa myös kavereille, jos siellä suunnalla olisi joku kandidaatti.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25->
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0442572363
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti