Muusikoiden.net
29.03.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Bändille basistia
Lisätty: 05.02.2023
Voimassa: 31.05.2023
Ilmoittaja: Sam at the Art Museum (#231353)Lähetä pikaviesti »

Hei!

Ensin tiiviisti:

Olen Sam, edustan Sam at the Art Museum- jazz(?) yhtyettä. Etsimme basistia. Lisäpisteitä jos oot edes musankirjoitus/sävellys-curious ja kaikki multi-instrumentalismi, laulutaidot kans plussaa. Haetaan sitoutuneisuutta ja intoa ja halua tehdä töitä musan luomisen eteen. Pitää pystyä sitoutumaan kerran viikossa reeneihin kesäkuusta alkaen pk-seudulla (tarkka lokaatio vielä auki) ja kehittämään vähintään yhteistyössä muiden bändin säveltäjien ja sovittajien kanssa omia osoitaan. Yhteydenotot whatsapissa tai telegramissa jos kiinnostaa. numero alla.

sitten kiinnostuneemmille tarkemmin

Olemme kohta kaksi viikkoa vanha neljän kundin demokraattinen organisaatio jolla fokuksena uuden musan kirjoittaminen ja luominen ja sitten vasta keikkailut, studiot ym. Meillä kaikesta sovitaan yhdessä ja musantekoon ja päätöksentekoon on sovitut pelisäännöt joita odotetaan noudattavan, avaan näitä lisää pyynnöstä.

Genreinä varmaan nimeäisin jazz, funk, poprock, metal ja folkin, mutta bändi ei sitoudu mihinkään tyyliin vaan mennään menetelmällä jossa kaikkea saa ehdottaa ja kokeilla ja voimaan jää mistä kaikki tykkäävät. Ollaan aika tavoitteellisia, bändiläisillä on muutamilla ihan puoliammattitaustaa, ja me loput ollaan elinikäisiä harrastajia ja kova drive saada asioita aikaiseksi. Ollaan kovaa vauhtia kasaamassa yhdessä valmista soittokamaa kesän kickoffiin ja groupchatmeno on ollut humoristista mutta asiakeskeistä ja ollaan jo viis aihiota saatu erilaisiin valmiusasteisiin, näitä voin väläyttää pyynnöstä, lienevät tässä vaiheessa paras indikaattori soundistamme.

bändissä siis tällä hetkellä minä (foni laulu piano sävellys tekstit+ kaikki muu yleinen) + Lauri (kitara, sävellys) + Arttu (piano , sovitukset) + Juho (rummut, kitara, laulunkirjoitus)

Xd jaa tässä on merkkimääräraja mitä se ei kerro, ensimmäinen ilmoitus vaan leikkasi kesken.... no olkoon tälläisenä. Laita viesti jos kiinnostaa niin selitän tarkemmin.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 26
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358404119239
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti