Muusikoiden.net
09.02.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Heavy-örisijällä soittokavereita haussa
Lisätty: 25.01.2023
Voimassa: 23.07.2023
Ilmoittaja: SK1PTERS (#211802)Lähetä pikaviesti »

Moro!

Olen viimeaikoina kunnostautunut hevivokalsien suhteen, ja semmoiselta Sepultura-tyylis - death metal - Power Trip -akselilta löytyy oma tunnelma ärjymisen suhteen. Olisi siistiä löytää porukkaa kenen kanssa päästä soittamaan. Covereita, miks ei omiakin kappaleita, jos lähtee luistamaan.

Olen myös soittanut kitaraa teknisesti ottaen 15 vuotta, viimeaikoina en niin aktiivisesti, mutta kunnon soittovehkeet kyllä löytyvät tarvittaessa kaapin perältä. Tekninen mathcore tai Marty Friedman -soloilu ei lähde, mutta perustason hevimätöt oivasti. Toi örisijän / laulajan homma kiinnostelisi kyllä tässä kohtaa enemmän ja aivoni menevät tähän mennessä aivan mankeliin, jos koitan molempia samanaikaisesti.

Musamaun osalta Gojira, Trivium, Metallica, Turmion Kätilöt, Jinjer, Lamb of God, Machine Head, Sepultura, Mastodon ja Anaal Nathrakh löytyvät mun Spotify statseista hevin osalta listan kärjestä.

Alla muutama näyte. Kaksi Sepulturan kipaletta vedettynä vähän eri tyylillä (Desperate Cry & Roots Bloody Roots), Bolt Throwerin Anti-tank (Dead armour) ja yksi oma överisekoilu, jos haluaa kuulla vähän enemmän...alarekisteriä

https://drive.google.com/file/d/1qf … e14J26qNYGK5Fun7lv/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1qj … vaLRoTjLPThLWO7nTF/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1wu … fVmF-HSHHIfiTzvgyu/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1hc … vA07fQLgeeXrEQwqPr/view?usp=sharing

Ota yhteyttä tekstarilla tai WhatsApin kautta alla olevaan numeroon, jos kiinnostaa! Jos ois jotain näytettä omista tekemisistä, se ois hyvä. Lähden myös mieluusti olemassolevaan projektiin messiin, jos sellainen mahis suodaan. Olen täyspäiväinen opiskelija, ja kesällä varmasti duunissa, joten mihinkään super-omistautuneeseen hommaan en kykene oikein ryhtymään.

-Sami

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 22
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0451755711
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti