Muusikoiden.net
27.01.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kosketinsoittajaa soul/funk bändiin
Lisätty: 24.01.2023
Voimassa: 22.07.2023
Ilmoittaja: Gitaristi (#69478)Lähetä pikaviesti »
Nykyinen kosketinsoittaja jättäytymässä projektista pois, joten nyt olisi mahdollisuus tulla mukaan soittamaan ja tekemään musaa mustan rytmimusan hengessä. Tarkoitus ei ole olla retrobändi vaan tehdä omankuuloista musaa 60-70-lukujen soul, funk ja rhythm and blues bändien pohjalta.

Meininki rento, mutta tavoitteellinen: pidetään hauskaa musan tekemisen ja soittamisen parissa, mutta sävelletään ja treenataan jatkuvasti. Kun biisejä kasassa, niin äänittämään ja keikoille.

Referenssibändejä joiden pohjalta lähdetty hakemaan omaa linjaa:
Curtis Mayfield, Meters, Aretha Franklin, Black Keys, Curtis Harding, Sharon Jones & the Dap-Kings, Marvin Gaye, D'Angelo, Monophonics, Heliocentrics, Lafayette Afro Rock Band, Buddy Miles, Fleetwood Mac, Bowie, Elton John, Humble Pie, Rolling Stones, Baby Huey, Dojo Cuts, James Brown, Black Pumas, Sly & the Family Stone

Soittotaustaa muulta bändiltä löytyy parin vuosikymmenen ajalta, joten etsimme tyyppiä jolla myös pidempi tausta musiikin parissa. Ei välttämättä haittaa jos koskettimet ovat sinulle sivuinstrumentti, jos löytyy kuitenkin pro/semipro-tason musiikillista ymmärrystä ja on kiinnostusta tämäntyyliseen musaan.

Laita alkuun pikaviestiä, mikäli kiinnostus heräsi, niin jutellaan lisää.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: Me ollaan 27-35
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti