Muusikoiden.net
06.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Vocalist WANTED
Lisätty: 20.11.2022
Voimassa: 31.01.2023
Ilmoittaja: Kozlice (#89011)Lähetä pikaviesti »
Heissulivei!

Olemme Fortified, metallia työstävä neljän hengen poppoo Helsingistä. Ollaan yli kymmenen vuotta tehneet musaa enemmän tai vähemmän samalla kokoonpanolla, johon kuuluu kolme kitaristia ja rumpali. Olemme kolmenkympin kynnyksellä, työssäkäyviä ja teemme tätä puhtaasti harrastuspohjalta, tavoitteena kuitenkin katsoa miten pitkälle projektissamme pääsemme. Treenejä pyrimme pitämään minimissään kerran kahdessa viikossa riippuen aikatauluistamme, mahdollisuuksien mukaan useammin.

Biisejä ja demoja löytyy pöytälaatikosta muutaman julkaisun verran ja tavoitteena olisi päästä näitä äänittämään studiossa ja ennen pitkään myös soittamaan keikoilla. Spotifysta ja Youtubesta ("Fortified FIN") löytyy vanhempaa materiaaliamme, joka edustaa selvästi vanhempaa suuntaustamme. Vaikutteita olemme haalineet niin modernimman metallin, metalcoren ja progressiivisen metallin kuin vanhempien starbujen rässituotoksista. Tavoitteenamme on tehdä raskasta musiikkia kauniilla melodioilla ja poppisensibiliteetillä.

Laulajan osalta toivoisimme sekä kykyä laulaa puhtaasti ja raspilla (pysyen nuotissa) sekä örrinmurinaa/huutoa. Mikään näistä ei ole täysin ehdoton, mutta pelkkä korina tuskin sopii linjaamme. Toivomme aktiivista otetta laululinjojen tekemisen suhteen - halutessasi pääset tämän suhteen toteuttamaan itseäsi osaamisesi ja halukkuutesi mukaan.

Toivomme sinulta innokkuutta kontribuoida yhteiseen projektiimme ja tuoda omaa perspektiiviäsi esille. Vaadimme kykyä pitäytyä sovituissa aikatauluissa. Emme suinkaan ole absolutisteja, mutta treenikaljoittelu ei kuulu repertuaarimme.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 18-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti