Muusikoiden.net
10.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Jazz trio etsii basistia
Lisätty: 10.11.2022
Voimassa: 08.05.2023
Ilmoittaja: Hoo_ (#54611)Lähetä pikaviesti »
Jazz trio etsii basistia, joka haluaa harrastaa rennolla otteella, mutta sitoutuu kuitenkin harjoittelemaan yhdessä sovitut asiat.

Bändimme soittaa pääasiassa standardeja. Meillä on tarjota vähän köpö (mutta ilmainen) treenis Helsingin Tapaninvainiossa sekä rento ilmapiiri, jossa annetaan vapaat kädet yrittää ja oppia. Meidän seurassa virheitä ei tarvitse jännittää.

Me haemme soittajaa, joka on jo harjoitellut itsenäisesti jazzin perusteet ja jazzin kieli on jollain tavalla jo hallussa. Kokemusta jazz bändissä soittamisesta ei tarvitse olla, mutta se luetaan eduksi.

Meistä molemmat ansaitsee elantonsa päivätöissä ja ikää on yli 30, mutta alle 40. Joskus harjoittelemme enemmän ja joskus vähemmän, mutta tavoite olisi soitella bändin kanssa noin kahden viikon välein.

Yhdessä olemme soitelleet useamman vuoden ajan, aluksi kahdestaan piano ja rummut, mutta pian joukkoon liittyi myös basisti. Basistin muutto Vaasaan aiheutti sen, että olemme nyt hetken aikaan soitelleet taas kahdestaan. Uudelle basistille olisi kova tarve, joten rohkeasti yhteyttä täällä, puhelimitse tai sähköpostilla.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0409688456
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti