Muusikoiden.net
05.12.2022
MIRO MASTERING - Mastering Massive, Heavy Hitting Music 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Stoner laulajaa /Stoner singer?
Lisätty: 07.11.2022
Voimassa: 05.05.2023
Ilmoittaja: sanansaattaja (#96849)Lähetä pikaviesti »
Stoner metal yhtye “Stack Overflow” etsii liidilaulajaa. Olemme kolmihenkinen omaa musaa soittava bändi ja soitamme stoner/doom/sludge tyylistä musaa rock ‘n’ roll vaikutteilla. Meillä on tällä hetkellä yhdeksä biisiä ja suunnitteilla on viimeistellä ensimmäinen albumi pian.

Vaikutteita meillä on old-school stoner rockista (Black Sabbath) aina moderniin jyystöön, kun Red Fang, Mastodon ja High on Fire.

Etsimme ensisijaisesti clean-laulutaistoista laulajaa. Jos lähtee örinät, se on plussaa mutta ei pakollista. Lyriikoiden ja laulumelodioiden kirjoitustaito olisi myös hienoa, jolloin voit osallistua biisien tekoon.

Meillä on treenis Itä-Pasilassa ja treenaamme noin kerran viikossa. Laita viestiä jos kiinnostuit, lähetämme mielellämme demomateriaalia ja pyydämme sinut mukaan bänditreeneihin.

*** in English

Stoner metal band “Stack Overflow” is searching for a lead vocalist. We are a three-piece originals band playing stoner/doom/sludge and sometimes rock’n’roll inspired stuff. We have written nine original songs so far and plan to finish recording and publish our first album soon.

Our influences range from old-school stoner rock like Black Sabbath up to more modern styles like Red Fang, Mastodon or High on Fire.
We’re looking primarily for clean vocals. If you can do some growls as well, that would be perfect, but it’s not a requirement. Writing lyrics and vocal melodies would be nice so you can participate in making new songs.

We have a practice space in Pasila and usually practice once per week. Please send us a message if you’re interested, we’d be happy to send some demos and invite you for a band practice session.

***

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0442449023
Sähköposti: elias.koivulehto@hotmail.com
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti