Muusikoiden.net
06.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kaoottiseen metalcore bändiin basistia
Lisätty: 06.11.2022
Voimassa: 27.12.2022
Ilmoittaja: vokillz (#149228)Lähetä pikaviesti »
Olemme tuore bändi jonka musiikillinen intressi ja suuntaus taipuu kaoottisen metalcore suuntaan. Myös jotain noise juttuja olisi suunnitelmissa lisätä mukaan.
Porukassa on kaksi kitaristia, rumpali ja laulaja. Nyt tarvitsisimme innokkaan osaavan alataajuuksien rymistelijän. Mikään jazzmies ei tarvitse olla, emme sitä ole itsekkään. Enemmän haetaan kaoottista fiilistä ja meininkiä. Toki genren perusjutut musiikillisesti olisi hyvä olla tiedossa.
Osa bändistä on hiukan kokeneempaa bändi touhuista ja osa vähän vähemmän. Joten voit olla kokeneempi tai et niin kokenut bändi toiminnassa. Kunhan tuot saman musiikillisen innostuksen. Ja jos olet biisi nikkari se tietenkin aina katsotaan eduksi.
Tällähetkellä etenemme covereiden merkeissä, mutta omia biisejä olisi tarkoitus alkaa kasailemaan kunhan koko porukka on kasassa. Meille ei soittajan iällä(kuitenkin täysi-ikäinen),eikä sukupuolella ole väliä. Muut bändissä ovat 28-29 vuotiaita, itse olen 40v.
Kunhan soitto sujuu ja pärjäät huonon huumorin kanssa.
MItä se meidän mathcore/hardcore sitten on? bändit joita fiilistelemme ovat Converge, coalece, Botch, Will Haven the callous Daoboys, yms.

Jos koet kovaa kutinaa ja tarvetta sormenpäissä päästä tällaista näppäilemään niin otahan yhteyksiä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: ------
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti