Muusikoiden.net
10.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Naisvokalisti etsinnässä
Lisätty: 25.10.2022
Voimassa: 31.12.2022
Ilmoittaja: Ritari S (#227930)Lähetä pikaviesti »
Etsinnässä naisvokalisti duettoa varten jolta onnistuis sekä puhdas laulu että särö ja jolla olis kokemusta tai vähintään kiinnostusta myös sanottamisen suhteen.

Lisävaatimuksena mielenkiinto politiikkaan ja että poliittinen vakaumus menis kutakuinkin yks yhteen, koska itsellä tarkoitus ottaa osassa biiseistä poliittisesti kantaa.

Tästä huolimatta itseäni en ensisijaisesti pidä poliittisena ihmisenä, mutta mielipiteitä yhteiskunnallisiin asioihin löytyy. Laatikkoon en siis itseäni lähde laittamaan, mutta jos itseni jonnekkin pitäis koittaa sijoittaa vasemmisto/oikeisto/liberaali/konservatiivi akselilla, niin menisin eniten varmaan liberaalin suuntaan kallistuen jonkin verran oikealle, mutta kuitenkin lähempänä akselin keskustaa kuin ääripäitä. Jos miellät siis itses erittäin konservatiiviseks tai vasemmistolaiseks niin suosittelen jättämään väliin.

Kiinnostusta olis tehdä jollain lailla genrerajojen ulkopuolella elävää musaa joten genreä en erityisemmin lähde rajaamaan, mutta sanotaan nyt suuntaa antavasti että raskaamman puoleista musaa jossa yhdistyis rap ja rock musiikki.

Musikaalisesti omiin vaikutteisiin kuuluu mm. Linkin Park, There For Tomorrow, Three Days Grace, Lord Of The Lost, Rage Against The Machine, Stray From The Path, Myrath, Blue Stahli, Rise Against, Slaine, Rite Hook, Vinnie Paz sekä Falling In Reverse (pääasiallisesti uudempi tuotanto)

Itse olen 21v mies joka käynyt laulutunneilla vähän vajaa kaksi vuotta vuosina 2018-2020. Pop/rock/metalli/jne. sanoituksia tullut kirjoitettua noin neljä vuotta ja räppiä vähän yli kaksi vuotta. Nyt puolisen vuotta opetellut käyttämään FL Studiota eli jonkunnäkönen biisintekotaito löytyy ja demojen tekeminen onnistuu.

Ikähaarukka olis 18 - 30v. Ihanteellista olis jos asuisit pääkaupunkiseudulla HSL alueella, mutta jos sulta kulkeminen onnistuu pidemmältäkin tasasin väliajoin niin ei ongelmaa.

Tarkoituksena sanoittaa ja mahdollisesti säveltääkin biisejä yhdessä ja lähteä kasaamaan bändiä kunhan kourallinen valmiita sanotuksia ja/tai sävellyk

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-30
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400386095
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti