Muusikoiden.net
10.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Bassotaiteilija bändiin.
Lisätty: 24.10.2022
Voimassa: 22.12.2022
Ilmoittaja: Arppaz (#202409)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Nyt olisi tarvetta bassokitaristille joka osaa ja haluaa soittaa Rockia hyvällä meiningillä. Tarkoitus olisi että keikkailun makuun pääsisi mahdollisimman nopeasti. Etsinnässä on vielä basisti ja rumpali jotka ottavat soiton ja musiikin tosissaan mutta itseään eivät ota liian tosissaan.
Itsellä soittokokemusta skebasta on enemmän tai vähemmän aktiivisesti n.12 vuotta. Tämän lisäksi hallitsen melko hyvin rummut ja basson soiton. Omat kamat löytyy kaikista yllämainituista ja olen valmis osallistumaan treenisvuokran maksuun. Soittokokemusta ja keikkakokemusta löytyy vuosien varrelta sekalaisista jamibändeistä aina hääbändin kitaristiin pestiin asti. Bändissä on tällä hetkellä kaksi jäsentä (2x kitaristi laulajat)

Kuunnellaan ja fanitetaan musiikkia genrerajoista riippumatta ihan Asta Öhön ja tähän nyt ei kaikkea voisikaan laittaa.
Ohessa nyt keskeisimpiä bändejä ja artisteja mistä koitetaan ammentaa vaikutteita: The Beatles, Led Zeppelin, The Who, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Police, Velvet Underground, David Bowie, King Crimson, Thin Lizzy, Frank Zappa, T-Rex, The Kinks, Mars Volta, Gong, Genesis, James, A-ha, the Cure jne... Kuten näkyy niin painotus on kuitenkin aika pitkälti siellä 60-70 lukujen musiikissa.
Näkisin itseni ennenkaikkea Rock/Proge/Pop tai Folk kokoonpanossa. Post Punk on myös keskeinen vaikuttaja missä ammennetaan vaikutteita

Ihanteellista olisi jos tulevalla soittajalla olisi jotain valmista materiaalia tai halua työstää semmoista. Covereista voi toki tarvittaessa lähteä liikkeelle mutta niihin ei tulisi jämähtää liian pitkäksi aikaa, koska muuten katoaa motivaatio aika nopeasti. Tavoitteena tulisi kuitenkin olla keikkailun makuun pääseminen mahd.pian.

Jos koet, että tämän suuntainen juttu tuntuisi yhtään omalta, niin ota ihan rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenotot alkuun mieluiten whatsapilla tai tekstarilla.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 28
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0449880544
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti