Muusikoiden.net
10.12.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Metallibändiä kasaan Tampereen alueelta
Lisätty: 19.10.2022
Voimassa: 16.04.2023
Ilmoittaja: Lyömäsoitintaiteilija22 (#211634)Lähetä pikaviesti »

Moro! Meikä on Waltteri, 20v. metallipää Kangasalta. Etsin kaltaisiani metallin ystäviä luomaan musiikkia. Haussa on basisti, kitaristi(t), vokalisti, jolta lähtee örinät, sekä ehkä mahdollisesti jopa rumpali.

Olen rento ja asiallinen tyyppi, joka tykkää nauraa paskoille jutuille ja heittää läppää. Pääinstrumenttini on rummut, joita olen paukutellut menemään jo kymmenisen vuotta. Kitaraa ja bassoa opettelin soittamaan viisi vuotta sitten. Itse soittaisin mieluiten rumpuja, mutta olisin valmis myös tarttumaan kitaraan taikka bassoon, jos hyvä runpuliehdokas löytyy. Vaikutan kahdessa bändissä ja bändisoitosta ja esiintymisestä on kokemusta jo yli viisi vuotta.

Sävellän omaa musiikkia sen mitä ehtii ja nautin suuresti musiikin soittamisesta ja esiintymisestä. Musiikkimakuni on laaja, mutta itse tykkään tehdä musiikkia, missä pääsee yhdistelemään vähän eri alalajeja, kuten death-, thrash-, black- ja proge-metallia.

Tässä muutama suuntaa antava bändi, joiden tyyliin tykkään tehdä musiikkia:
Stam1na, Mokoma, Nicole, Death, Children Of Bodom, Maj Karma, Gojira, Lamb Of God, Stone, Diskreator, Auðn, Opeth, Kaunis Kuolematon.

Ideana ei ole pelkästään vain soitella huvikseen, vaan nimenomaan luoda omaa musiikkia ja viedä bändiä eteenpäin. Paljon on jo valmiita ideoita ja melkein kokonaisia biisejä, mutta haluaisin, että biisejä voitaisiin ideoida yhdessä bändin kanssa. Eli siis sävellystaidot iso iso plussa.

Siinä tarpeeksi minusta, mutta mitä toivoisin SINULTA? En haluaisi olla ikärasisti, mutta etsin ensisijaisesti ikäistäni seuraa, eli noin 18-25-vuotiaita nuoria. Mikään virtuoosi soittimensa kanssa ei tarvitse olla, en ole itsekkään, mutta soittokokemusta tulisi silti olla tarpeeksi. Haluan, että olet huumorintajuinen, etkä ota itseäsi tai muita liian vakavasti. Olisi myös suotavaa, että sinulla ei olisi päihdeongelmia.

Jos kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä whatsappilla!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20v.
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0408458343
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti