Muusikoiden.net
07.10.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basisti Hoi!
Lisätty: 20.09.2022
Voimassa: 13.01.2023
Ilmoittaja: Guitar6 (#93596)Lähetä pikaviesti »
Eli basistia meidän bändi vailla Stadissa. Tähdätään vaikkapa vuosi kerrallaan eteenpäin tässä jutussa. Eli talvi syksystä alkaen kevääseen treenaillaan noin kerran viikossa. Ja sitten touko kesäkuussa pari keikkaa. Heinäkuu on hieman pyhitetty lomille, ja sitten taas elo syys kuussa pari kolme keikkaa ainakin ja syksyllä..
Ja miksei tässä talvellakin joku pitseriakeikka.
Voit myös laulaa jos haluat, jos nuotissa pysyt, tai taustaa. Pieni treenis keskustan kupeessa, johon hyvät kulkuyhteydet. Treenikämpässä ei soiteta kovalla volalla. Tarkoitus treenailla noin kerran viikossa yleensä torstaisin klo 17.
Ja välillä tiistaisin Kantsussa klo 17, siellä voi luukuttaa. Ja kesällä tosiaan lähinnä heittää muutama lähinnä ulkoilmakeikka USA auto henkisissä cruisingeissa yms Uudenmaan alueella tms. muissa vastaavissa tapahtumissa.
Massia näistä ei saa, joten ihan harrastepohjalta mennään enimmäkseen. Pääosin biisejä soitellaan kuten orkkis, osin improten. Sävellajit ovat eri kuin orkkis. osa alennetuista sävellajeista, eli Fis ja Cis. Alla olevat biisit itse lapuista laulan.
Biisilistaa: Cotton fields, An afwul Crime, Lost Highway, Only sixteen, Five hundred miles, Evening is day, Have you ever seen rain, Saturday night out, Whos stop the rain, Good Golly Miss Molly, Tiger twist, Tiger, Oh rack, Bad to me, Living next door Alice, Rocking Belly, Rhrytm of the falling rain intstrut In the mood, Emma. Nämä biisit Fis ja Cis, Bourbon street, Promised land, Knockin heavens door,Tallahassee Lassie, Do you wanna dance, Honey I`m leaving, My only one, Mary Jane,Red river rock,
Ota yhteyttä jos kiinnostaa rennolla meiningillä treenailu, kuitenkin tavoitepohjaisesti.
Sinulla pitäisi olla: Bassovahvari keikalle(mitoitus ainakin about 50w putkikombo tai 300-500 trankku. Treeniksellä on treenistyget.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti