Muusikoiden.net
01.10.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Tuottamis- ja promootioapua aloitteleville artisteille
Lisätty: 15.09.2022
Voimassa: 31.12.2022
Ilmoittaja: amanda.a (#138340)Lähetä pikaviesti »

Haaveiletko / haaveileeko bändisi oman singlen julkaisusta, mutta homma kaatuu aina kun tulee kyse toteutuksesta? Nyt olisi tarjolla apua juurikin aloitteleville artisteille ja bändeille, sillä olen aloittamassa uusien artistien promopakettia, joka sisältää yhden singlen miksauksen ja tuottamisen julkaisukuntoon sekä apua valmiin paketin promootioon. Ja koska homma on vasta lähtökuopissa haluaisin tarjota tämän paketin ilmaiseksi kolmelle ensimmäiselle artistille / bändille (huom! Kriteerinä on että sinulla on jo jotain äänitettyä materiaalia jota työstää (tai mahdollisuus hoitaa tarvittavat äänitykset itsenäisesti).

Paketti (norm.hinta 50 e) sisältää:

- Singlen työstäminen (sisältää biisin miksauksen sekä tuottamisen - säveltämisestä, sovittamisesta sekä lisä-äänityksistä lisäkuluja.)
- Kansikuva singlelle + mainoskuva jota jakaa esim. somessa
- Apua markkinointiin (infoa siitä kuinka saada biisi esimerkiksi striimauspalveluihin sekä muuta apua artistin alkutaipaleelle)
- Nosto omalle Spotify -soittolistalle sekä pieni esittely artistista ja biisistä somessa.

Huom! Työskentely tapahtuu etänä joten paikkakunnallasi ei ole väliä.

Vielä loppuun lyhyt esittely itsestäni. Olen 32-vuotias kuva-artesaani ja itsenäinen muusikko Etelä-Karjalasta. Olen opiskellut populaarimusiikin tuottamista, miksausta sekä säveltämistä vuosien 2006 - 2020 välisenä aikana sekä valmistunut kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kanssa vuonna 2014. Olen kirjoittanut, äänittänyt ja tuottanut musiikkia itselleni sekä omille projekteilleni yli kymmenen vuoden ajan sekä vastannut näiden projektien visuaalisesta puolesta ja brändäämisestä.

Lisää tietoa minusta tai konseptista (sekä lisää ääninäytteitä) saa kysymällä! Laita viestiä täällä tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen aalto.music.production@gmail.com

Loppuun vielä pari ääninäytettä:

https://open.spotify.com/track/1RaW … Wh7ZVIk6rQHxl9C?si=d0d3c44271bd48b3

https://open.spotify.com/track/5pIH … foQeSrxPDXgXx0W?si=7c9a5ba885a74bbb

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti