Muusikoiden.net
07.10.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: 7-kielisen veivaaja etsii bändiä/soittokavereita (metal)
Lisätty: 10.09.2022
Voimassa: 16.01.2023
Ilmoittaja: DownWithTheSickness (#122666)Lähetä pikaviesti »

35-vuotias metalliin kallellaan oleva kitaristi vapaalla jos sattuis löytymään joku sopiva bändi. Soolojen opettelu tällä hetkellä vahvasti osana treeniohjelmaa mutta hillittömät tilusoolot ei irtoa. Soittelen 7-kielisillä skepoilla. Pääasiassa etsin jotain metalli-bändiä mutta jonkinlaisen electroswinginkin soittaminen saattaisi kiinnostaa. Viimeaikana olen myös kiinnostunut kaikenlaisesta "modernista retroilusta"

En ole kiinnostunut "tr00-metallista" (black, death, trash, doom, sinfoninen/gootti) enkä myöskään mistään äärettömän tekninestä progeilusta.

Bändejä jonka tyylistä musaa vois olla kiinnostusta soittaa Linkin Park, Limp Bizkit, Korn, Huora, Lapsuus, Architects, Likaiset pikkarit, Kissa, Caravan Palace, Swingrowers, Velca, Mustache, Sorsajengi, turmion kätilöt, Papa Roach.. yms..

Itse asun Tikkurilassa enkä tällä hetkellä omista autoa joten mitä lähempänä Tikkurilaa bändinne vaikuttaa sitä parempi :))

Jos ei löydy valmista orkesteria mutta löytyy porukkaa jolla samanlaista musiikkimakua ja intoa soitella omaa matskua niin voihan sitä jotain uutta projektiakin pystyttää, itse olen aika ahkera säveltämään biisejä ja mulla jonkinlaisia pöytälaatikkoprojektejakin löytyy

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 35
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti