Muusikoiden.net
26.09.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Metallibändi haussa!
Lisätty: 02.09.2022
Voimassa: 28.02.2023
Ilmoittaja: sohvimmonen (#223064)Lähetä pikaviesti »
Olen 19-vuotias laulaja, joka etsii ympärilleen bändiä, jonka kanssa soittaa sinfonista/melodista metallia. Esimerkkeinä hakemastani genrestä voisivat toimia muassa Nightwish, Amorphis ja Within Temptation.

Itselläni on yli kymmenen vuoden tausta klassisessa soittamisessa ja laulua olen opetellut sekä itsekseni, että opettajan johdolla siinä sivussa. Haluaisin koota noin samanikäisistä ja samanhenkisistä ihmisistä kasaan bändin, jonka kanssa soitella covereita sekä myös omia biisejä. Olisin etsimässä kitaristia, basistia, rumpalia sekä kosketinsoittajaa. Toivoisin, että hakijoilta löytyisi useamman vuoden kokemusta omasta instrumentistaan (ehdotonta plussaa jos metallin soittaminen on jo entuudestaan tuttua) sekä halua ja taitoa sovittaa kappaleita.

Aluksi voisi ihan rennolla soittamisen ilolla mennä, mutta mikäli yhteistyö alkaisi sujumaan voisimme miettiä myös keikkailua ja suurempia suunnitelmia! Toivoisin, että hakijoilla on intoa ja resursseja sitoutua bändiin ja treenaamiseen noin kerran viikossa.

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia jossa kerrot itsestäsi sekä musiikillisesta taustasi ja jutellaan lisää!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-25
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti