Muusikoiden.net
08.08.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Naislaulaja, lue tämä
Lisätty: 05.07.2022
Voimassa: 01.09.2022
Ilmoittaja: Anatheme (#52113)Lähetä pikaviesti »

Olen Pirkanmaalainen multi-instrumentalisti/biisinkirjoittaja/tuottaja, joka etsii duopariksi asiansa osaavaa naisvokalistia.
Yhtyeeni Hullunkruunun biisit ovat nousseet Spotifyn virallisille soittolistoille, sekä saaneet radiosoittoa. Laajempana tyylisuuntana voisi pitää suomenkielistä popmusiikkia. Tarkempi rajaaminen tuntuu hankalalta, koska en halua lukittautua liiaksi. Tällä hetkellä musiikissa puhuttelee kitaroiden ja syntikoiden luoma ehkä hieman eteerinen soundimaailma, jota voisi luonnehtia dream popiksi. Myös menevämpää materiaalia on tekeillä. Vaikutteita tulee vähän joka puolelta, joten lienee turha alkaa niitä tässä nimeämään. Olisi hienoa musiikin suuntaa pohtia myös yhdessä tulevan duopartnerin kanssa ja tehdä musasta yhteinen juttu, jonka takana molemmat seisoo.

Laulajan pesti edellyttäisi tietenkin laulutaitoa, mutta teknistä taituruutta enemmän arvostan persoonallista soundia, korvaa harmonioille, heittäytymistä ja ennen kaikkea todellista intohimoa musiikin tekemiseen. Todella iso bonus olisi, jos sanoitat, sävellät tai hallitset lauluharmonioiden kehittelyn tai soitat jotain instrumenttia. Ei mitenkään pakollista, mutta kuitenkin suotavaa, ihan jo siksi, että näin olisi helpompi luoda yhtyeestä yhteinen visio ja sitoutua toimintaan täysillä.
Mikäli tuntuu siltä, että haluat laulaa biisejä, jotka oikeasti päätyvät ihmisten kuultavaksi ja koskettavat potentiaalisesti isompaakin ihmisjoukkoa, niin tämä voisi olla kiinnostava tilaisuus olla tekemässä jotain hienoa. Tähtäin on korkealla, mutta kovasti töitä luonnollisesti vaaditaan. Nyt ensimmäisenä on tiedossa debyyttialbumin valmiiksi kirjoittaminen, äänitykset ja tämän ohessa keikkailua mahdollisuuksien mukaan.

Laita rohkeasti viestiä jos ilmoitus kolahti! Mielellään kuulisin jonkinlaista ääninäytettä esittelyn kera. Sinun ei tarvitse välttämättä olla Pirkanmaalta, mutta tokihan se helpottaa asioita.
Whatsappilla tai sähköpostilla tavoittaa nopeimmin.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: Sopiva
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0442900988
Internet: https://open.spotify.c … 1QRGRbmcVw&dl_branch=1
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti