Muusikoiden.net
21.05.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Aitoo meininkiä
Lisätty: 25.03.2022
Voimassa: 31.05.2022
Ilmoittaja: QwanStein (#154274)Lähetä pikaviesti »
Hei sinä!

Haluatko soittaa bändissä? Haluatko soittaa omaa musiikkia ja treenata toisinaan covereilla?

Minulla on viritteillä kokoonpano, johon kuuluu nyt basso ja kaksi kitaraa. Lisäksi tarvitsen mukaan vielä rumpalin ja kosketinsoittajan. Jos hallitset jonkin muun soittimen aiemmin mainittujen lisäksi tai osaat laulaa, katsomme sen isoksi plussaksi.

Teemme omaa musiikkia. Meillä on valmiina muutamia kappaleita ja useampi aihio on vailla bändin sovittamista. Nämä biisit soivat genreissä rock, punk, country ja metalli. Lisäksi kiinnostusta on tehdä hyvinkin kokeilevaa musiikkia. Genreä emme siis ole lyöneet lukkoon.

Mukanamme pääset säveltämään ja sanoittamaan sekä osallistumaan sovituksiin. Soittajilta en vaadi korkeaa lähtötasoa, joskin oma soitin täytyy hallita niin että bändissä soittaminen onnistuu. Jos epäilet osaamistasi niin ota silti yhteyttä. Mietitään yhdessä pysyisitkö mukana. Pohjimmillan tavoitteena on kuitenkin viihtyä musiikin parissa.

Minulla on Pälkäneen Aitoossa, siinä kirkkari-festareiden vieressä, treeni kämppä "kalustettuna". Pari bassoa, kitaroita, koskettimet, sähkörummut, mikkejä sekä pa-kamat.

Yhteydet PV, watsapp ja s-posti

-QS

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Pälkäne (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0442108831
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti