Muusikoiden.net
23.05.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Olisiko hetki aikaa puhua kuolonmetallista?
Lisätty: 28.01.2022
Voimassa: 26.07.2022
Ilmoittaja: Bernando (#111119)Lähetä pikaviesti »

Lojuuko pöytälaatikossasi kasa patoutunutta aggressiota? Tuleeko kynästäsi riffejä/komppeja, jotka sopisivat raskaampaan paahtoon mainiosti? Olisiko kiva tehdä tätä kaikkea porukassa ja rakentaa palasista uutta musiikkia? Minusta ainakin olisi!

Etsin yhtyettä, jossa pääsisin käyttämään ääneni ääriosioita eli örinää ja huutoa. Nyt kun muut projektit pyörivät omalla painollaan, tuli tunne että nyt on oikea aika tälläiselle projektille. Muut projektit lähinnä clean laulua ja sitä laulamisen puolta voi tsekata yhtyeeni Sanity Scale materiaalista (on siellä pieniä örähdyksiäkin seassa).

Muissa projekteissa olen toiminut pääasiallisena säveltäjänä, joten olisi virkistävää tehdä biisit esim. porukassa tai päästä vetämään toisen tekemää materiaalia. Laulukielenä joko suomi (olisi siistiä tehdä raskaampaa materiaalia suomen kielellä) tai englanti.

Oma musiikkimaku on todella laaja, mutta raskaammalta puolelta diggailen todella paljon Deathistä, Opethista, Strapping Young Ladista, Devin Townsendista ja Whitechapelista näin mainitakseni muutamia. Eli raskasta ja melodista (ei siis melodeathia), eikä progressiivisuuskaan haittaa. Olen avoin kaikenlaisille ideoille, tärkeintä on että musiikki on hyvää ja omaleimaista! Kokoonpano voisi olla kaksi kitaraa, basso, rummut ja laulu. Itsekkin pystyn soittamaan bassoa tai rytmikitaraa tarvittaessa laulamisen ohessa, jos ei soittajaa pestiin löydy.

Itse asun Kuopiossa ja olisi hyvä, jos soittajat olisivat täältäpäin. En ole etäbändiäkään vastaan, mutta säännöllinen treenaaminen olisi erittäin toivottavaa.

Tässä pieni pätkä meikäläisestä vetämässä Deviniä:
https://www.instagram.com/p/B7LjznAlCeI/?utm_source=ig_web_copy_link

Laita viestiä, niin höpötellään ja katsellaan jos visiot kohtaa!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18->
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: 0445335590
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti