Muusikoiden.net
21.01.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Jotain pystyyn?
Lisätty: 15.01.2022
Voimassa: 03.03.2022
Ilmoittaja: burdon (#60148)Lähetä pikaviesti »
Olen enimmäkseen rumpali ja soittelen enimmäkseen rock/pop/punk/heavy/metal jne tyylistä mutta sujuu multa vitossoinnut ja pari oikeaakin jotenkuten kitaralla, tykkään välil laulaa nuotin vierestä puhtaasti, välil örinällä. Sit oon koneella tehny simppeliä musaa itselleni pitkän aikaa yms. Sen lisäksi että olen syrjääntynyt erakko muutenkin niin olen ns. ”outsider” muusikko kun en ole ottanut tuntei, opiskellut enkä ollu paljoa muihin yhteydessä, tehny vaa omaa juttuani mut yksinäisyys pidemmän päälle alkanu hajottaa ja terveyden huonotessa ja iän lisääntyessä elämän risaantuessa turhaantuneisuudesta haluisin saada tehtyä vielä nauhotuksia ja mielellään vähintään yhden kitaristin löytää vetää biisini paremmin kuin itse osaan saati jos löytys säv./sov. ja jamiseuraa kun kämpälläni voi pitää hiljasia jameja.

Oon todella todella huono kuvaa saati mainostaa itseäni mutta tässä jotain aitoa ja massasta poikkeavaa jolla valtavasti ideoita, tahtoa ym! Musiikki on kutsumus, pakko ja syy miksi olen elossa. Tullu vaa luovuusblokki että beattei syntyy muttei melodioita jne, varsinkaan sillai että niistä saisin koherenssin biisin. Inspiroituisin varmaan kun saisin tavata muita ihmisiä saati musisoida jne.

Iästä, sukupuolesta ja soittimesta riippumatta yhteyttä jos vois kiinnostaa tehdä jotain.

Yksi haave oli joskus kun löytäis muita ulkopuolisia ongelmaisia yksinäisiä ja laitettas The Whiner’s Club (tms, joukki) bändi pystyyn tai vaik räppii vois tehdä jos kielesi kulkee tarpeeksi nopeasti, itse olen aika hidas lausumaan.

Tuntuu tyhmälle listata suosikkeja kun ei ne musta paljoakaan kerro saati mitä teen mutta ykkösuosikkeihin kuuluu mm Dan Johnston, Dead Can Dance, Hawkwind, Neil Young, Philip Glass, The Sisters of Mercy jne...

Vapaasti vaan yhteyttä jos siltä tuntuu ☺

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-58
Osasto: Muut
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti