Muusikoiden.net
21.01.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Yrittämään jotain, lähes mitä vaan?
Lisätty: 15.01.2022
Voimassa: 28.02.2022
Ilmoittaja: burdon (#60148)Lähetä pikaviesti »
Edellisestä onnistuneesta epäonnisesta bändivirityksestä alkaa olla kirjaimellisesti lifetime, ikäkin lähentelee neljääkymmentä, elämä risainen ja en tiedä saako musta pitkäaikaisrumpalin kun terveyskin huono ja kunto kanssa etten hirveitä punk/metal settei kykene vetää vaikka osa haluiskin. Anyway pidän aikalail kaikenlaisesta musasta mutta rock/pop/heavy/punk/metal suunnasta, en tiedä outoja aikalajeja enkä etnisiä rytmejä mutta olen luova soittaja joka todella nauttii hommasta, soittelen yksikseni sähkörumpuja ja ohjelmoin myös omista (nytkin luovasti ei-rumpu/soitin lähteistä kasatuista) sampleista tehtyjä biittejä ja välillä teen biisejäkin (oishan tuota raakileita tuntikausien edestä) ja haluaisin vaan päästä kollaboroimaan ja kokeilemaan jos löytys proggis tai muutama kiinnostava kun mulla ei ole kuin aikaa (sen aikaa kun on, terveys ei hyvä ja ongelmallinen elämä mutta sitä suuremmalla syyllä haluan elää sen minkä pystyn) ja rakastan musaa. Sanoja myös suollan, ainakin naiiveja riimejä joista joku vois hioo.

Sepä tässä ku oon erakoitunu niin ei oo ketään antaa mielipidettä saati auttaa säv/sov ja soitella.

Mä voin tulla soittelee jonku toisenki biisei rumpuihin tai sit tarjota omia biisei tai että tehdään yhdessä ja voin soittaa akustisia rumpuja, sähkörumpuja tai ohjelmoida rumpuja.

Avoimin mielin kaikenmaailman kollaboraatioita ja poppoita valmis kokeilee jos jonku kaa natsais visiot yhteen. Rumpujen, samplerin ja kevyen syntikoitten raiskauksen lisäks soitan skebaa kehnosti ja laulan vielä huonommin. Vähä kaikkee tullu kokeiltua ja tulee tehtyä kun kutsumuksesta kyse mut rummut on soittimeni ja turhauttaa kun en pääse paukuttaa tai löydä käyttöä ohjelmoimilleni rumpupatterneille ja duunaamilleni riffikokoelmille jne.

Iällä ja sukupuolella ei väliä, mun luona voi _hiljaa_ päiväaikaan kahdestaan jammata ja voin sähkörummuilla vetää raa’at raidat ja sendii back jos löytyy biisejäsi/biisejänne rummuttomina ja haluutte moisen ”etäkoesoiton” vaikka mielelläni tulen paikan päälle

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18-58
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti