Muusikoiden.net
30.11.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpali hakusessa!
Lisätty: 25.11.2021
Voimassa: 23.05.2022
Ilmoittaja: korhjula (#173119)Lähetä pikaviesti »

Raskasta musiikkia työstävä porukka etsii rumpalia. Meillä on omaa musiikkia valmiina yksi kappale ja tekeillä useampi. Harjoittelemme ja kokoonnumme pääsääntöisesti Tampereella. Etsimme vakituista rumpalia ja toivomme hänen tuovan oman musiikillisen kosketuksensa tuleviin kappaleisiin, eli pääset vaikuttamaan sävellysprosessiin. Olemme tiivis-, tavoitteellinen-, sekä aikaansaava porukka ja etsimme riveihimme samanhenkistä muusikkoa. Olemme avoimia uusille ideoille, sekä kaikkien mielipiteet ja ajatukset otetaan huomioon. Tavoitteinamme on treenata yhtenäisenä porukkana, tehdä uusia kappaleita, sekä sopivana ajankohtana keikkailla.
Olethan ammattitaitoinen, joustava, sekä omaat hyvän soittotekniikan. Toivomme sinun olevan kunnianhimoinen soittaja, joka onnistuu haastavissakin osissa. Pystythän osallistumaan bändin yhteisen soittotilan, sekä -muiden pakollisten menojen hoitamiseen. Vaatimuksena on se, että et ole päihteiden ongelmakäyttäjä ja et käytä päihteitä siten, että se vaikuttaisi bänditoimintaan.
Musiikillinen tyylisuunta on raskas, sekä tekninen metalli. Soitamme musiikkia, jossa käytetään paljon 16-, sekä 32-osia. Haemme henkilöä, jolla riittää kestävyys soittamaan pitkiä ja fyysisesti raskaita kappaleita. Näytteenä olevan kappaleen rumpuosista voidaan vielä keskustella ja niitä voidaan hioa.
Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja olet motivoitunut hakemaan riveihimme, niin ota yhteyttä. Toivomme, että laitat soittamisestasi näytteen, sekä kerrot itsestäsi videon tai tekstin välityksellä.

Demo biisi:

https://soundcloud.com/lightbearer-344075052/collapse/s-6lpAQeGOgNe

Yhteydenotot, sekä kysymykset:
0443286993
band.lightbearer@gmail.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 24
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0443286993
Sähköposti: korhjula@hotmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti