Muusikoiden.net
17.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Jazz-soul-funk-latin -tyylinen yhtye etsii basistia
Lisätty: 14.09.2021
Voimassa: 30.11.2021
Ilmoittaja: MarkusB (#147605)Lähetä pikaviesti »
Haussa basisti, jota kiinnostaa jazz (standardit ja modernit), Winehouse/Stevie Wonder/motown -tyyppinen soul/funk, sekä bossa nova yms. Yhtyeemme hakee basistia, joka pystyy ottamaan kappaleet ripeästi haltuun, ja joka olisi kiinnostunut leikkisän tosimielisestä tavoitteellisesta harrastamisesta, eikä ainoastaan keikkailusta.

Basistilta odotamme hyvää soittotaitoa ja bändikokemusta. Toivomme että sinulla on aikaa sitoutua treenaamaan arkisin kerran viikossa plus keikat. Treenaamme Helsingin keskustassa. Tavoitteena on mahdollisimman pysyvä ja sitoutunut kokoonpano, jolla pyrimme keikoille. Bassotaituruutta kaivataan ainakin walking bass tyyppisissä jutuissa. Improvisointitaito on myös plussaa mutta ei välttämättömyys. Bändissä kaikki halukkaat saavat sooloaikaa. Ajatus on että pystyisit itse rakentamaan omia bassolinjoja esim. realbook-lappujen (leadsheet) pohjalta. Soittimesi voi olla joko kontra- tai sähköbasso.

Ensemblemme muodostuu kahdesta saksofonistista, laulajasta, kosketinsoittajasta, kitaristista ja rumpalista. Emme ole ammattimuusikoita, mutta päivätöissä käyviä, puoliammattilaisia tai edistyneitä harrastajia. Soittajina meillä on vuosien tai vuosikymmenten kokemus erilaisissa muunlaisissa kokoonpanossa soittamisesta. Bändin ikäjakauma on 30 - 50 v. Sinulle emme aseta ikä- tai ulkonäkövaatimuksia kunhan olet aikuinen.

Materiaalia tältä kesältä
https://youtu.be/EoVzEUJuEgU

Toivomme basistilta soittonäytteitä, ennen mahdollista molemmin puolista testailua bändin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tarkemmin. Paikka täytetään heti kun sopiva löytyy.

Yhteydenotot pikaviestillä tai sähköpostilla (näkyy kirjautuneille).

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-99
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti