Muusikoiden.net
17.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Espoossa yksilöllisellä opetussuunnitelmalla
Lisätty: 09.09.2021
Voimassa: 07.03.2022
Ilmoittaja: Arti_Waine (#182201)Lähetä pikaviesti »

www.artiwaine.com

Shredlogic kitaratunnit, mistä on kyse?

Annan live- ja etätunteja kaikentasoisille aloittelijoista aina vaativimpien soolojen tiluttelijoihin asti. Erikoisosaamisalueenani on oppilaan auttaminen oman äänen ja suvereenin hallinnan löytämiseen teknisen soolonsoiton korkealla tasolla. Toissijainen erikoisosaamisalueeni on luovuudessa eli improvisoinnin ja sävellyksen opetuksessa. Voin auttaa kaikenlaisissa asiaan liittyvissä jutuissa, kuten nauhoittamisessa, pedaaleiden ruuvailussa tai vaikka showtemppujen kehittelyssä.

Opi ymmärtämään tekniikan ja teorian toimintaperiaatteet:

"Shredlogic" nimen taustalla on pyrkimykseni esittää asiat loogisina ja ymmärettävinä, löytäen monimutkaistenkin asioiden yksinkertaisen ytimen. Ajatukseni tässä on, että ymmärryksestä seuraa oppiminen. Toivon saavani opettaa sellaisia taitoja, joita voi soveltaa myöhemmin: ikään kuin musiikillisten taitojen työkalupakin – tai peräti oppimiskyvyn työkalupakin – sen sijaan, että katsottaisi vain tiettyjä kappaleita tai sooloja. Joita niitäkin toki voidaan katsoa niin paljon kuin tarvitsee.

Yksilöllinen opetussuunnitelma; Soita mitä tahdot

Tunnit räätälöidään toiveittesi ja tarpeittesi mukaisiksi. Voin auttaa sinua pääsemään tasolle jolla pystyt soittamaan sen mitä tahdot, sillä tavalla miten tahdot. Toki se vaatii sinulta myös harjoittelua, mutta kuten joku viisas joskus sanoi: "on hyvä tietää mitä täytyy harjoitella, ennen kuin aloittaa harjoittelun".

Tunneilla voidaan käsitellä toivettesi mukaan soittamisen lisäksi teorian alkeita tai korkealentoisiakin konsepteja, improvisaatiota, säveltämistä, sovittamista, sanoittamista, soundien hiontaa, esiintymistaitoja, äänittämistä, editointia, miksaamista ja masterointia. Ja vaikka keikkojen buukkausta ja äänitettyjen kappaleitten julkaisuakin, jos tarve vaatii.

Varaa tunti osoitteesta www.artiwaine.com tai soita/tekstaa. Ensimmäinen tunti ilmaiseksi, niin voit kokeilla olenko sinulle sopiva opettaja.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400360560
Internet: http://www.artiwaine.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti