Muusikoiden.net
27.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristille rock-henkistä soittoseuraa
Lisätty: 06.09.2021
Voimassa: 29.09.2021
Ilmoittaja: Saerki (#212578)Lähetä pikaviesti »
En ole itsekään ihan varma, mitä etsin, mutta laitetaan verkkoja vesille kuitenkin. Hurahdin tässä aikuisiällä (piirun verran alle 30) uudestaan kitaransoittoon yli kymmenen vuoden tauon jälkeen ja nyt onkin parisen vuotta tullut soiteltua vaimokkeen ja kissan iloksi, josta viimeiset n. 18kk käytännössä päivittäistä rimputtelua.

Riskianalyysin tehtyäni voisi olla parempi suunnitelma viedä rokkisäröt treenikämpälle oman työhuoneen sijaan…

En niinkään etsi mitään valmista bändiä, ellei nyt kaikki tähdet osu kohdilleen, sillä en itse koe olevani valmis soittaja. Harjoittelen runsaasti (pääasiassa lead-juttuja), mutta valmista Ynkkä-tason tiluttajaa minusta ei ole.

Enemmänkin mielessä olisi muodostaa jonkinlaista kontaktia samanhenkisten muusikkojen kanssa ja edetä orgaanisesti. Tarkoituksena on kyllä tehdä omaa musiikkia ja keikkailla, mutta kaikki aikanaan. Olen aikoinaan soittanut klassista musiikkia nuorisopuhallinorkesterissa, joten jonkinlaista musiikillista taustaa kyllä on.

Oma musiikkimaku on pitkälti blues-vetoista groovaavaa (hard) rockia. Alla muutama omaan musiikkimakuun ja soittamiseen vaikuttava kitaristi.

Slash
David Gilmour
Mick Mars
Doug Aldrich
Gary Moore
Joonas Parkkonen
Timo Käsmä
Zakk Wylde
Jimmy Page
ja sitä rataa…Näitähän voisi listata vaikka kuinka helvetisti, mutta eiköhän tuosta idean saa, mistä on kyse.

Olen itse päivätöissä käyvä ja rahallisesti tasapainoinen, joten treeneihin ja bändikämpän vuokriin sitoutuminen ei ole ongelma.

Jos jokin ylläolevista kohdista resonoi vahvasti ja olet sitä mieltä, että rock-musiikilla on tulevaisuus, laita viestiä ja katsotaan mihin homma johtaa. Ei väliä onko sinulla valmista porukkaa/kontakteja vai ei. Asun Lohjan suunnalla, mutta työ ydinkeskustassa. Sijainnilla ei siis niin väliä, kunhan (Länsi-)Uusimaa/pkseutu

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 28
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: o4o5398623
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti