Muusikoiden.net
20.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpalille tarvetta
Lisätty: 02.09.2021
Voimassa: 31.12.2021
Ilmoittaja: gitman62 (#105753)Lähetä pikaviesti »
Jos olet rumpali ja omaat hyvän rytmitajun sekä näkemystä, kuinka pidät tempon kasassa, niin olet etsimämme rumputaiteilija. Jos vielä haluat soittaa musiikkia mukavassa seurassa aluksi, vaikka ihan harrastusmielessä sulkematta pois mahdollisia keikkoja, niin ota yhteyttä. Otetaan homma rennosti...

Olemme siis perustamassa useamman bändin raunioille uutta bändiä ja tyylitajuiselle rumpalille tarvetta. Bändin genre on hieman avoin vielä, mutta vietti vetää rautalanka/vanhempi pop/iskelmä yms. suuntaan. Mukana voi olla myös rokahtaviakin biisejä, mutta ei kuitenkaan ns nupitkaakkoon sarjaa. Rumpalina olet bändin "kellokalle". Hallitset tyylit ja osaat soittaa myös kevyesti. Voit myös kantaa kekoon omiakin ideoita ja toiveita tulevista biiseistä ja sovituksista.

Treenis on Lohjalla ja alustavasti treenit osuisivat lauantai päivälle/iltapäivälle. Tarkoitus ei ole treenata joka viikko, vaan sovitaan erikseen ajat yhdessä. Itse olemme jo ns. herrasmiesiässä, mutta sinä voit olla minkä ikäinen vain ja ei sukupuolellakaan ole väliä. Tärkeintä on, että haluat antaa itsestäsi ulos persoonallisuutesi ja karismaattisen olemuksen ja olet halukas treenailemaan.

Olehan yhteydessä ja soittele, jos kiinnostaa.
Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: ei väliä
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 050-0103216

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 050-0103216
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti