Muusikoiden.net
27.07.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Power metal
Lisätty: 14.07.2021
Voimassa: 31.07.2021
Ilmoittaja: HenrichPlant (#169470)Lähetä pikaviesti »
Nyt perustetaan uusi bändi. Tyylillisesti ei jäädä muistelemaan wanhoja hyviä aikoja, vaan lähdetään tekemään powermetallin tulevaisuutta.

Nimi on valmiina, konsepti on valmiina ja laulaja on valmiina. Nyt lähtee klasaritekniikkapohjalla kovaa, korkeelta ja komeesti. Sävellän myös aiheeseen liittyvää musiikkia, mutta vahvuuteni rajoittuvat pääasiassa melodioihin, harmonioihin ja lyriikoihin. Eli tarvittaisiin musikaalisia instrumenttinsa hallitsevia titaaneja taikomaan riffejä, komppeja, arpeggioita ja sooloja ym. Luovutan/jaan myös mielelläni sävellysvastuun taitavan säveltäjän haltuun.

Haussa on siis perinteiseen tyyliin rumpali, kitaristi(t), basisti ja kosketinsoittaja. Myös valmiiseen bändiin liittymistä voin harkita. Muusikot saisivat mielellään olla täältä Pirkanmaan alueelta, mutta kyllähän sitä jotain etäprojektejakin voi harkita. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä (pikaviesti), niin jutellaan. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä ilman sitoumuksia tai ennakko-oletuksia.

Musiikillisia esikuviani ovat mm. Angra, Luca Turillin sävellykset, Stratovarius, Galneryus, Labyrinth, Kamelot jne. Laulajaesikuviani ovat mm. Alessandro Conti, Fabio Lione, Andre Matos, Daniel Heiman, Timo Kotipelto jne.

Gloria perpetua!

-Riku

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 29
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti