Muusikoiden.net
27.07.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Tarvitsetko pianoSÄESTÄJÄÄ...
Lisätty: 12.07.2021
Voimassa: 31.10.2021
Ilmoittaja: Corcovado (#221658)Lähetä pikaviesti »
...harjoitteluusi, esiintymisiin tai huvin vuoksi?

Nyt ruuhkavuosien hellittäessä olen vailla soitto- tai lauluseuraa. Yhteiseksi iloksi, yksittäisiin tai toistuviin sessioihin, irrotteluun tai tekniikan viilaukseen – kaikki käy. Toiveiden mukaan nuoteista taikka heittäytyen omintakeisiin sovituksiin ad libitum.

Olen nuorena säestänyt tasokkaissa isoissakin viihdeorkestereissa. Toisinaan säestellyt erinäisissä juhlatilaisuuksissa myös soolosoittajia (lähinnä puhaltimia) ja yksinlaulua. Pianoa olen soittanut 5-vuotiaasta, musiikkiopistossa opiskellut, ja yhteissoittoa on kertynyt (myös viululla tai kitaralla) miltei 10 vuoden ajalta. Motoriikaltani olen lähempänä nakkisormea kuin virtuoosia, mutta vahvuuksiani ovat abs. sävelkorva, tarkka harmoniataju ja leveähkö musiikinlajikirjo.

Teknisesti sujuu (yleensä myös prima vista) esim. valtaosa Suuri Toivelaulukirja -sarjasta. Osaan myös transponoida lennosta, säestää pelkistä sointumerkinnöistä, improvisoida kohtuumäärin ja soittaa korvakuulolta.

Mieluisia musiikinlajejani ovat ainakin: Musikaali-, elokuva-, operetti-, iskelmä- ym. viihdesävelmät. Tanssimusiikki (etenkin tangot, latinorytmit, slovarit, vetävämmät valssitkin). Rytmimusiikki (kaikki melodinen tai liikkeelle ajava: bossa nova, jazz-standardit, diskohitit, funk, soul, pop-valiot 50–90-luvuilta). Laulelmat ja kansansävelmät. Myös vahvat virsisovitukset, jylhät negrospirituaalit ym. väkevämmät hartaat sävelmät.

Näitä en jaksa: rallatukset ja renkutukset, hilipati- ja täytemusakit ynnä puhkiveivatut läpisoitot. Pitää olla vahvaa tunnetta, rosoa ja kontrasteja!

Käy siis lähes mikä tahansa esim. dramaattinen / särmikäs / palava / sähäkkä / nostalginen / surumielinen / räiskyvä / pulppuava / iskevä / kiivas / kuohuva / sävykäs / vimmainen / kaihoisa / tenhoava / väkevä / yllättävä.

Treeneihin pääsen joustavasti.

Musiikkiväkeäkin on moneen rytmiin ja sävellajiin. Kokeillaan. Jos ei kulje, fade out. Ja jos synkkaa, da capo!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 50+
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti