Muusikoiden.net
02.08.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Etsitään laulajaa levyprojektiin
Lisätty: 21.06.2021
Voimassa: 01.09.2021
Ilmoittaja: Sami2 (#61639)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Tilanne lyhyesti tiivistettynä: olen säveltänyt levyn, jossa on kaikki jo valmiina paitsi laulut. Tämän projektin myötä ei tule olemaan treenejä tai keikkoja, koska olen rumpalin lisäksi ainoa "bändin" jäsen. Olen siis ainoastaan studiolaulajan tarpeessa.
Tiedossa olisi suureksi osaksi puhtaana laulettua rokkia sisältäen myös herkempää tulkintaa.

Biisejä on kahdeksan kappaletta ja kaikista tuli genreltäänkin jopa hieman erilaisia. Tyylilaji on melodista rock/metal ja jonkun verran proge, koska biiseissä ei ole ihan hirveän paljon toistuvia kohtia. Hakemaani laulutyyliä edustavat parhaiten miespuolisista laulajista esimerkiksi Tommy Karevik ja Tobias Sammet. Naispuolista laulutyyliä esimerkiksi Lzzy Hale ja Taylor Momsen. Olen kuitenkin avoin myös muun tyyppisille lauluille. Suurimpana inspiraationa musiikille on Ayreonin albumit.

Ajattelin projektin etenevän ensiksi yhteistyössä (minä ja laulaja) tehtävän laulujen uudelleen sovituksen parissa, jonka jälkeen laulaja voi rauhassa harjoitella ja nauhoittaa laulut omalla mikrofonilla. Tai jos tällaiseen ei ole mahdollisuutta nauhoitus voidaan tehdä myös minun kotona.

Koostin mahdollisimman lyhyen (reilu kuuden minuutin) koosteen, josta toivon mukaan saa jonkinlaisen käsityksen musiikkityylistä. Sen voi kuunnella tästä linkistä:
https://soundcloud.com/user-4586628 … ty-of-life-levykooste/s-E9N8mTwGhst (miksaus jne. kesken)

Laulajalle on rahallista korvausta luvassa, mutta tärkeintä on, että kappaleet kiinnostaisivat ja motivaatiota löytyisi tehdä biiseistä hyviä! Ammattilainen ei tarvitse olla.

Jos kiinnostus heräsi, vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse. Bonuspisteet ja papukaijamerkin saa ääninäytteen lähettämisestä samalla.

Sami Niemi
sami.n@hotmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: Sami.n@hotmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti