Muusikoiden.net
30.07.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Sprague Dawley etsii synistiä!
Lisätty: 19.06.2021
Voimassa: 31.07.2021
Ilmoittaja: anttmaan (#149529)Lähetä pikaviesti »
Rockhenkinen yhtyeemme on operoinut triona reilun vuosikymmenen, kolme levyllistä musiikkia ja kourallinen keikkoja mahtuu näihin vuosiin. Yhtye on pitänyt “päämajaa” Laitilassa, mutta jäsenet asuvat hajallaan Laitila - Nurmijärvi akselilla. Operoimme paljon etänä, käytännön treenit hoituvat intensiivisinä viikonloppuina/ajanjaksoina sen mukaan, miten ollaan porukka saatu kasaan ja kalenteri treenejä vaatinut.

Musiikillisesti olemme tulleet kauaksi siitä, mistä liikkeelle lähdettiin. Muutoksesta ja nykyisestä meiningistä saa parhaan käsityksen kuuntelemalla tuotantoamme. https://open.spotify.com/artist/6Yt … QJ6YcauUKTrmuQ&utm_source=copy-link

Musiikillisen kasvun johdosta, että halun viedä toiminta astetta ammattimaisempaan ja isompaan suuntaan, olemme lähteneet rakentamaan pakettia uudestaan toimivammaksi kokonaisuudeksi.

Henkilökemiat ja hyvä, avoin ilmapiiri ovat aina olleet meille tärkeitä tekijöitä, joten tässäkin tilanteessa etsimme henkilöitä, jotka ensisijaisesti sopivat porukkaan ja ovat valmiita sitoutumaan. Rento, mutta tavoitteellinen meininki. Oma instrumentti tulee myös hallita, mutta sinun ei tarvitse olla mikään virtuoosi.

Bändin jäsenille on jo kertynyt jonkin verran kokemusta ja osaamista kentältä ja tavoitteena on tosiaankin viedä homma seuraavalle levelille. Meillä on vahva visio siitä mitä tältä bändiltä haluamme. Eli jos musa tyylillisesti puhuttelee ja kiinnostuit, ota yhteyttä ja jutellaan aiheesta lisää!"

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25~40
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Laitila (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0440327160
Sähköposti: maantiehinno@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti