Muusikoiden.net
24.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja-kitaristi etsii rockabillybändiä
Lisätty: 07.06.2021
Voimassa: 03.12.2021
Ilmoittaja: lanza (#130214)Lähetä pikaviesti »

Rockabillykokoonpanoa etsin Kuopion seudulta, tai olisin kiinnostunut sellaista yhdessä kasaamaan. Tavoitteena ensin säännöllinen soittelu ja sitten keikkailu, jos sinne asti ylletään. Laulutaitoa on kohtalaisesti ja kitaraa osaan soittaa jonkin verran. Englanti taipuu. Omia biisejä on pari ripakopallista ja uusia syntyy satunnaisesti, fiiliksen mukaan. Bändikokemusta on 9 vuoden ajalta, yli 50 keikkaa heitettynä ja kahdella omakustannelevyllä olen ollut mukana. Bändi levisi puolitoista vuotta sitten ja sen jälkeen olen soitellut vain satunnaisesti, joten intoa olisi.

Ikää on seesteiset 50+, joten musiikissa kiinnostaa eniten se musiikki, eikä niinkään ne oheistoiminnot, mutta toisaalta suurin osa hiuksista on vielä tallella ja hautaan on toivottavasti pitkä matka. Soittokaverien iällä ei niin väliä, kunhan asenne on kohdallaan ja kemiat toimii. Bändissä voisin laulaa tai soittaa, tai molempia, ihan miten parhaiten sopii. Triossa olen enimmäkseen laulanut ja soolotkin soittanut, eihän se ihan helppoa ole. Kitarakamat löytyy, laulukin hoituu tarvittaessa niiden kautta näin aluksi. Treenikämppää ei ole. Omat kamani kannan, mutta pelkäksi roudariksi en rupea :).

Tyylilajeista 50's hillbilly, rockabilly ja rock'n'roll, Carl Perkins yms., 80-luvun suomirockabilly, alkuaikojen psychobilly (Meteors) ja sen sellainen kiinnostaa. Ja ne omat biisit tietenkin myös, pelkkä coverointi olisi aika pöljää touhua. Country&Western menee myös, mutta 12 tahdin bluesille sanon kohteliaasti kiitos ei.

Unohdinko sanoa jotain? Kysy!
yv tai nol-nel-viis 86o 3345

Tässä pari ääninäytettä kaikkine soittovirheineen. Autotallivideo on vuodelta 2017 ja olohuoneäänite vuodelta 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=IVN_Ntvri2A

https://www.youtube.com/watch?v=fPp7ElkRqBA

Historiaa löytyy facebookista yms. näillä hakusanoilla:
John Howdy and his Fin-a-Billies
Draggin' Bros

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 50+
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti