Muusikoiden.net
21.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändi etsii basistia
Lisätty: 01.06.2021
Voimassa: 27.11.2021
Ilmoittaja: Strings (#5656)Lähetä pikaviesti »
Hola! Laulajasta, rumpalista ja kahdesta kitaristista koostuva metallibändi etsii joukkoihinsa basistia. Tällä hetkellä visiona on tehdä ja soittaa metallia joka nojaa 80-lukuun, mutta imee röyhkeästi vaikutteita myös muilta aikakausilta. Biisi-ideoita löytyy sekä iloisempaa että synkempää, katsellaan mihin linja lopulta luonnollisesti asettuu. Jos kovaa ja korkelta menevä laulu, riffeihin ja harmonioihin nojaavat kitarat, paikoiten nopeiksikin yltyvät biisit ja muu asiaan kuuluva kiehtoo, nakkaapa rohkeasti viestiä!

Sinulta odotamme motivaatiota, omia soittimia ja soittotaitoa. Hyvä olisi omata myös jo jonkinlaista kokemusta bänditouhuista, sitä nimittäin löytyy myös meiltä useiden vuosien ajalta. Ehdotonta plussaa tulee jos osaat laulaa ja pystyt osallistumaan myös sävellystyöhön. Tässä bändissä soittaminen menee ryyppäämisen edelle, emme siis katsele päihdeongelmaisia. Pari olutta treenien yhteydessä on kuitenkin ihan fine, jos bluesöljyä on saatava. Ikärajoja ei aseteta täysi-ikäisyyttä enempää, me toki olemme saavuttaneet tuon rajapyykin jo yli 20 vuotta sitten.

Treenikämppä sijaitsee Lempäälässä ja treenejä pyritään sopimaan arki-iltoihin. Kiinnostuneille voidaan lähettää linkkiä biisi-ideoihin ja treeninauhoituksiin.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti