Muusikoiden.net
23.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tyylitajuista progebasistia?
Lisätty: 31.05.2021
Voimassa: 20.08.2021
Ilmoittaja: Jamman (#207884)Lähetä pikaviesti »
Mahtaisko löytyä tyylitajuista ja erikoisista soundeista ymmärtävää basistia - jolla olis vielä musiikilliset kiinnostukset tuolla progressiivisen rockin ja metallin maailmassa?

Ambienttia, fuzzihäröilyä, oktaavereita, hyvää rytmiikkaa ja höystettynä tietenkin tyylitajuisella kitaroinnilla ja mieslaulajalla.

Ideana olisi pitkät tunteikkaat instrumentaaliosiot ja lauluissa lyhyitä mutta vaikuttavia sanomia ilman perinteistä säkeistö/kertosäe jaottelua. Eli erittäin progressiivinen meininki olisi tavoitteena.

Myös rumpali ja toinen kitaristi olisi haussa, mutta tyylitajuisen ja omia ideoita pursuvan basistin kanssa sais alkuun mukavasti tehtyä pohjatyötä ja biisiaihioita ja demoja - jonka jälkeen voisi jatkaa eteenpäin.

Itsestäni lyhyesti: Reilu 32-vuotias Laulajakitaristi ja erittäin luova sellainen. Osaan laulaa hyvin ja englannin ääntäminen myös hyvää ja uskottavaa. Puhdas laulu, falsetit, raspi, huuto, scream... Kaikki menee. Olen myös ihan mukava ja huumori edellä menevä ihminen :) Vaikka musiikki on mulle iso intohimo ja haluan tehdä kaikki viimesenpäälle kunnolla, en silti otsa rypyssä tätä hommaa rupea tekemään. Rennossa ilmapiirissä ne hommat tuppaa menemään ihan automaattisestikki maaliin, kuhan vaan on samat päämäärät kaikilla :)

Tässäpä ohkanen instrumentaalipätkä keskeneräistä demoa, mistä ehkä vähän kuulee tyylisuuntaa. Rumpuja tms ei ole tosiaan hiottu jne. :)

https://maihinnousu.net/s/30860

Ja tässä vähän vanhempi ja valmiimpi

https://maihinnousu.net/s/30861

Pistä pikaviestiä jos kiinnostuit, ni jutellaan lisää!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-40
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti