Muusikoiden.net
20.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Hot singers in your area look here now
Lisätty: 30.05.2021
Voimassa: 20.07.2021
Ilmoittaja: pipo (#56240)Lähetä pikaviesti »

Moi!

We're looking for a singer (if you play something, great) to come play rock and other heavy music. We got a setlist+ worth of stuff we have practiced and know, just need you to David Lee Roth that shit. Please be cool, we're cool. Not going to quit our day jobs. We're all around 30 years of age, you just need to be of age. Rehearsals Sundays in Pasila. Msg me.
______

Tällä hetkellä nelihenkinen, noin kolmekymppisistä koostuva jengi etsii laulajaa edellisen lähtiessä vaipanvaihtohommiin. Soitellaan kaljanmakusta rokkia/heviä ja meillä on settilistallisen+ verran kamaa valmiina, ainoastaan se laulaja puuttuu. Settilistassa mm. seuraavia:

- Foo Fighters
- Mustasch
- Lenny Kravitz
- Iron Maiden
- Billy Talent
- Ghost
- Black Sabbath

On siis vanhempaa ja uudempaa, on äidille ja tyttärelle. Tämä settilista on tehty edellisen laulajan kanssa ja sopi hänen äänelle. Kun saadaan sut remmiin niin leivotaan siitä settilistasta kaikille sopiva. Kuitenkin about tällaista musiikkia on meistä kiva soittaa.

Treenit kerran viikossa Pasilassa su klo 16 - 20 välisenä aikana. Tyypillisesti ollaan menty viideltä soittelemaan ja otettu tiukka kolmituntinen ennen taloyhtiön saunavuoroa. Harjoittelun tuloksia on tarkoitus lähteä näyttämään kansalle syksymmällä. Päivätöitä ei kenenkään ole tarkoitus tämän firman vuoksi kuitenkaan lopettaa.

Meille tietenkin tärkeintä on että olet hyvä tyyppi. Musiikki on meille harrastus eikä me kiristellä sunnuntai-illat hampaita. Me ei olla ammattimuusikoita emmekä luonnollisesti odota sitä sinultakaan. Musiikin luonteesta johtuen mikin tulee pysyy kädessä ja tulevien keikkojen eturivin mimmien tai jäbien kanssa otettavat tuijotusskabat voitetaan. Rokkikukko nahkahousuineen ja stetsoneineen ei tarvitse olla, ehdottomasti saa olla, mutta ainakin asenteesta, ulkonäöstä ei tarvi, saisi löytyä vähän sitä fakkin' rokkenroll man /m/ -vibaa. Meitä on bisnesukkelista lähihoitajaan ja siltä näytetään, mutta kyllä se tukka liikkuu kun sitä liikuttaa.

Pistähän viestiä.

Rasmus

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-50+
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti