Muusikoiden.net
24.06.2021
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti hakee bändiä
Lisätty: 21.05.2021
Voimassa: 01.09.2021
Ilmoittaja: Caikorn (#220806)Lähetä pikaviesti »
Moikka.

Basisti Pk- seudulta etsiskelisi itselleen bändiä. Itsellä on vahva musiikkitausta, ja ollut erilaisissa bändeissä mukana, mutta ollut noin 5 vuoden tauko hommista. Nyt haluisin kuitenkin kovasti herättää musiikki kuviot taas henkiin ja päästä soittelemaan jossain porukassa.

Itselle kolahtaa eniten -90 ja 2000 -luvun rock/punk rock/ punk/ pop rock, oon melkein kaikelle avoin, paitsi metalli kuviot ei innosta.

Hakusessa siis laulaja, 1-2 kitaristia ja rumpali. Tai jos teillä on jo bändi kasassa jossa basistin paikka avoinna niin viestitelkää. Itse pystyn laulamaan taustoja, mutta kokonaan laulajaksi en halua, vaan haluan keskittyä bassoon.

Soittoa voitais alottaa covereilla ja sit omia biisejä ja mahdollisia keikkoja. Lähinnä nyt jos saisi aluksi edes jonkin bändin pystyyn jonka kanssa soitella yhdessä. Toiveena olisi soitella vähintään kerran viikossa.

Iskekää pikaviestiä matalalla kynnyksellä. Soittotaitoa ei tartte olla paljoa, kunhan oman soittimesta handlaa edes perusteet, soittamallahan se taito paranee ja kasvaa! :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-35
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti