Muusikoiden.net
16.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Bluesdrain jatkaa solistin rekrytoimista
Lisätty: 20.05.2021
Voimassa: 15.11.2021
Ilmoittaja: arhipp (#20162)Lähetä pikaviesti »

Bluesdrain etsii edelleen solistia, laulajaa. Muutama koelaulu ehdittiin jo järjestää vuoden vaihteessa, mutta sitten tuo korona keskeytti rekryt. Nyt on tarkoitus jatkaa.

Jos jonkun kanssa oli sovittu asiasta, pyydän matalalla kynnyksellä ilmoittautumaan.

Mutta nekin joilta tämä elämänsä tilaisuus meni aikanaan ohi, nyt on aika toimia ja ilmoittautua rohkeasti mukaan!

Bluesdrain esittää omalla tyylillään, ehkä bluesmusiikista tuttuja kovereita tai sitten ihan muista yhteyksistä raiskattuja cover biisejä, jotka on väännetty ehkä jonkun mielestä bluesin suuntaan. Puritanistien mielestä ei ehkä kuitenkaan siinä olla onnistuttu, mutta tavoite ei ole miellyttää kovin ahtaasti asiaa ajattelevia henkilöitä, vaan pitää omaa kivaa treeneissä.

Mukaan pääsee vain, jos on riittävän avoin mieli. Järki-äijät tai järki-mimmit, tervetuloa.

Jos korona aikanaan helpottaa, niin reenataan Nurmijärvellä vähän epämääräisesti, ehkä 1-3 viikon välein. Joskus saatetaan heittää jokunen keikkakin.

Toi ikä on ehkä jonkinlainen nykyisten soittajien keski-ikä. Ei mikään vaatimustaso, eikä muutoinkaan rajata mahdollisuuksia sukupuolen, rodun tai jonkun muun nykyaikaisen hömpötyksen perusteella. Järkityyppi pitää kuitenkin olla. Sellainen tavallinen keskivertoihminen. Ja voihan se olla, että ruvetaan tekemään yhteistyötä useamman kuin yhden kanssa. Yhden kanssa yhdenlaista ja toisen kanssa toisenlaista...

Jos tavoitteesi on nopea rikastuminen ja maailmanvalloitus, ei tämä bändi ole ehkä sinua varten. Bluesdrain ottaa enemmän kuin antaa.

Googlettamalla voi löytyä jotain bändistä.

Lisätietoja annetaan puhelimitse tuosta alta löytyvästä numerosta. Sähköposti-ilmoittautumiset pyydetään jättämään osoitteeseen bluesdrain@gmail.com ja myös pikaviestejä luetaan lähes päivittäin. Varma vastaus kaikille.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 49
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Nurmijärvi (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 040-2551344
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti