Muusikoiden.net
16.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Tampereen keskustassa
Lisätty: 20.05.2021
Voimassa: 30.06.2021
Ilmoittaja: kimurantti1 (#6736)Lähetä pikaviesti »
Pidän kitaratunteja Tampereen keskustassa. Olen valmistunut Jyväskylän konservatorion pop/jazz-linjalta ammattimuusikoksi, tehnyt freelance-muusikoin töitä sekä opettanut kitaransoittoa yli kymmenen vuoden ajan sekä yksityisesti kotonani että oppilaitoksissa. Oppilaiksi mahtuu kaiken ikäiset, niin aloittelijat kuin jo pitkälle edenneetkin soittajat. Ainoa edellytys oppilaalle on oma motivaatio kehittyä ja oppia uutta - tunneille on turha tulla vain penkkiä kuluttamaan. Rennolla meiningillä, mutta suunta eteenpäin.

Opetettavat asiat räätälöidään jokaiselle oppilaalle erikseen. Tunneilla voidaan tutustua eri tyylilajeihin (pop, rock, hevi, blues, funk, jazz, tanssimusa jne), treenata soittotekniikkaa, komppausta tai vaikkapa opiskella teoriaa. Jo alkeet osaavalle soittajalle voin myös antaa muutamassa tunnissa käytävän paketin jostain tietystä rajatusta aiheesta, kuten sointuharmoniasta, plektratekniikasta tai vaikka pitää oppitunnin kitaran perushuollosta ja säätämisestä. Säännöllisen opetuksen päätavoitteena on kuitenkin musiikista ja soitosta nauttiminen sekä kokonaisvaltainen kehittyminen harrastuksessa, ja näinpä haluan ennen kaikkea rohkaista yleishyödyllistä treenaamista ja ennakkoluulotonta tutustumista uusiin asioihin.

Olen ensisijaisesti sähkökitaristi, mutta perehtynyt kattavasti myös teräskielisen akustisen soittoon. Klassisen kitaran opetusta en anna, joskin aivan aloittelijalle on lähestulkoon sama, minkälaisella soittimella ensimmäiset soinnut ja komppityylit opetellaan.

Tuntien hinta on 30¤/45min, myös muun mittaiset tunnit ovat mahdollisia. Tällä hetkellä minulla on aikaa ottaa muutama oppilas lisää.

Kim Wirzenius
kim . wirzenius AT gmail . com
0407609722

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0407609722
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti