Muusikoiden.net
23.06.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Ootko se sä?
Lisätty: 11.05.2021
Voimassa: 30.06.2021
Ilmoittaja: valda! (#220780)Lähetä pikaviesti »
Hakusessa tuottaja, kumppani, visiönääri... tyyppi joka uskaltaa tuoda omaa visiota biiseihin, mutta työskentelee mieluusti yhdessä. Hanskaat miksauksen ja mahdollisesti jopa masteroinnin. Ymmärrät lyriikan merkityksen, sydämesi sykkiikin räpille, spoken wordille, soulille, r'n'b:lle, funkille.. jos lisäksi fiilistelet vielä kuitenkin esim. rokkia ja punkkia, niin ollaan match made in heaven. Sulla on moderni ote ja kokeilet mielellään mieluummin jotain uutta ja omaa, kuin tuotat biisejä linjastossa. Vielä ihan megasiistiä ois jos myös räppäät tai laulat.

Mun tausta on lähinnä pop- musiikin bändimaailmassa, mutta haaveissa on edetä enemmän omaa tietä kohti. Mun suhde musiikkiin, sanoittamiseen ja säveltämiseen on intohimoinen, mut sitä ei väsätä vakavana hampaat irvessä radiosoittolistat silmissä kiiluen, vaan lähtökohtana on tunne ja tulkinta, tarkotus tehä omaa juttua aidosti ja aika ajoin myös pilke silmäkulmassa. Melodiat ja hyvä flow on mulle tärkeitä. Uskon et yhdessä tekemällä kehittymisen mahdollisuus on suurempi kuin yksin ja oonki aina valmis uusille ideoille - osaan myös ottaa kritiikkiä vastaan enkä kestä diivailua.
Laulan, vähän räppäilen ja soitan keskinkertaisesti useita instrumentteja. Mulla on esiintymiskokemusta ja myös tarvittavaa välineistöä, pa:t, mikserit, mikit yms.
Uskon et mun tyyli on omalaatuinen - en oo kiinnostunut perinteisestä popartistimeiningistä.

Jos joku tässä laaja-alaisessa sepustuksessa herätti inspiksen, niin laita mulle koodii ja jutellaan lisää, kerro mulle vaikka mikä biisi sykäytti sua viimeksi! Mainittavaa tai ei, oon hitusen alle kolmekymppinen tyttö. Olis siistii, jos säkin olisit Helsingissä tai lähellä ja valmis tekee musaa yhdessä myös IRL.

Voidaan tehdä yksi biisi tai useampi: ideoita riittää, mut mun alkeelliset DAW - taidot ei niinkään (jotain demoa mulla on kuitenkin mahdollista jakaa. Ei julkisessa levityksessä em. seikkojen johdosta :D)

Myös muita yhteistyöhommeleita ja tarjouksia saa laittaa, jos ei etsimääni sielunkumppania löydykään.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti