Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändi hakee laulajaa!
Lisätty: 02.05.2021
Voimassa: 28.10.2021
Ilmoittaja: Henkka12345 (#211176)Lähetä pikaviesti »
Haussa metallibändiin hommansa hanskaava laulaja. Emme luokittele musiikkiamme minkään tietyn alagenren sisälle, mutta musiikissa voi kuulla vaikutteita sellaisilta bändeiltä kuten Megadeth, Pantera, Children Of Bodom ja Avenged Sevenfold. Vokaaleiksi emme siis hae Infant Annihilator-tasoista örinää, tai stereotyyppisiä puhtaita power metal-vokaaleja, vaan jotain siitä välistä.

Bändi ollut kasassa n. puoli vuotta, ja jokaiselta jäseneltä löytyy n. 2-2,5 vuotta soittokokemusta, josta vaihtelevasti vuoden tai kahden verran eri bändeissä. Omia biisiaihioita on tuloillaan useita, ja pari biisiä on vokaaleja vailla valmiina. Vakituinen treenikämppä on hankintalistalla heti, kun kokoonpano on kasassa, ja sama juttu pätee myös keikkailun suhteen. Arvostamme siis kykyä osallistua treenikämpän kuluihin. Iältämme olemme 17- ja 18-vuotiaita, joten toivomme sinun olevan n. saman ikäinen, mutta muutaman vuoden heitto ei tunnu missään. Asumme myös kaikki PK-seudulla tai sen välittömässä läheisyydessä, joten on kaikkien edun mukaista, jos asut "samoilla nurkilla".

Laulajalta odotamme kiinnostusta yllä mainittuun musaan, sitoutumista bändiin sekä kaikin puolin hyvää asennetta! Eduksi katsotaan, jos olet ääntäsi harjoittanut jo paria kuukautta pidempään. Musiikin teorian ymmärtäminen on vahvuus, muttei elinehto. Laita rohkeasti pikaviestiä tai tekstaria alla olevaan numeroon, jos homma kiinnostaa!
p. 040 686 2004

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 16-20
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti