Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja ja basisti!
Lisätty: 30.04.2021
Voimassa: 26.10.2021
Ilmoittaja: Vince84 (#118395)Lähetä pikaviesti »
Hei! Uuteen bändiprojektiin haussa laulaja sekä basisti. Musiikkityyli on grunge-vaikutteista raskasta rockia tyyliin Alice In Chains, Soundgarden, Smashing Pumpkins, Stone Temple Pilots jne.

Soittokämppä löytyy Tampereelta Nekalan kaupunginosasta ja sinun pitäisi päästä kerran viikossa paikalle. Treeneihin tullaan sovittuna aikana ja aika käytetään tehokkaasti. Dokailut hoidetaan muulla ajalla. Omat soittokamat tulisi myös basistilta löytyä ja oma osuus treeniksen vuokrasta pitää pystyä maksamaan. Vähän pitäisi tietysti osata myös soittaa/laulaa ja aiempi kokemus näistä hommista olisi myös suotavaa. Laulajalta odotetaan myös lyriikoiden kirjoittamista englanniksi. Jos pitää jotain esimerkkejä antaa että minkä tyylistä laulajaa haetaan, niin jotain akselilta Chris Cornell-Phil Anselmo-Layne Staley-Scott Weiland.

Lopussa on linkki sivulle mistä löytyy pari hyvin raakiledemoa. Sävellettynä biisejä on vaikka kuinka! Jos kiinnostus heräsi niin laita pikaviesti tai sähköpostia. Hommaa tehdään omaksi iloksi rennolla fiiliksellä ja huumori mukana. Me olemme jo kolmenkympin ylittäneitä miehiä. Sinun iällä ei väliä, kunhan olet täysi-ikäinen. Kun saadaan puuttuvat aukot kokoonpanosta täytettyä niin tarkoitus mennä äänittämään ja treenata keikkasetti kuntoon.

https://soundcloud.com/user-487088815-684742455

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: aikuinen
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: mikko.j.antila@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti