Muusikoiden.net
16.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kotoa pois pitäisi päästä
Lisätty: 26.04.2021
Voimassa: 22.10.2021
Ilmoittaja: Dr_Soap (#63996)Lähetä pikaviesti »
Juuh elikkäs.

Alkaa seinät kaatua niskaan, perhe-elämä ja keski-ikä ahdistaa, vaikka mieli on kaksikymppisen. Kotoa pitäisi päästä säännöllisesti pois ja mielellään soittamaan. Agenda on sellainen, että siinä vaiheessa, kun olen saanut ensimmäisen koronapiikin ja siitä tarvittavat kolme viikkoa on kulunut, ensimmäiset treenit on sovittuna, eikös juu. Olen ollut pitkään Etelä-Karjalasta poissa, joten musiikilliset verkostot ovat huonot.

Soitan kitaraa, bassoa, koskettimia sekä äärimmäisessä hätätilassa jotain muutakin, kysy. Tuotan myös taustalaulua jos on pakko. Äänitän, tuotan, miksaan, sovitan, ohjelmoin, jos materiaali kiinnostaa. Osaan jeesata biisinteossa, jos artistin ego kestää. Kamat löytyy ja niitä hankitaan tarvittaessa lisää. Soittotaito, soittokokemus ja mielenkiinto kattaa laajan skaalan musiikkityylejä. Ehkä nyt sitä ainaista Proud Marya ei jaksaisi vetää, paitsi ehkä kerran illassa ja treenaamatta. Supertekniseen ripellykseen ei pysty, indiekitinään tai -mutinaan, tai johonkin elektroniseen häröilyyn hyvin kitsaasti.

Salainen fantasiani on olla humppabändin basisti. Toisaalta, kunnon brutaali dödis jossain ass-vireessä voisi kiinnostaa. Tai vaikka tuottaa kunnon synamassat johonkin suuruudenhulluun metalliprojektiin. Vai voisikohan sellainen semitekninen hifi-stereo Toto-setärokki olla pitkästä aikaa kivaa?

Varsinainen elanto tulee muualta, mutta työskentelen mielelläni pääsääntöisesti taitotasoltaan ja asenteeltaan ammattimaisten, egoltaan jokseenkin terveiden aikuisten ihmisten kanssa. Kaljanjuonti treeniksellä ei ole koskaan kiinnostanut.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: paljon
Osasto: Muut
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti