Muusikoiden.net
17.05.2021
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Progella höystettyä metallia/stoneria/pörinää
Lisätty: 20.04.2021
Voimassa: 16.10.2021
Ilmoittaja: Kiksaus (#30273)Lähetä pikaviesti »
Aikaa olisi toiselle bändille. Mastodon, Killer be Killed, Kingston Wall, Onsegen Ensemble, Toska, Sahg kiinnostaa. Aikalailla kaikki raskaampi ja koukeroisempi kiinnostaa, välillä voi tykitellä suoraan, mutta mielenkiinto mulla säilyy vain, jos löytyy jotain koukkuja ja pientä haastavuutta. Groove on myös tärkeä. Mieluiten jotain vähän omalaatuista ja mielenkiintoisia tahtilajeja ja saundeja, esim fuzzia ja whammyä.

Etsin siis jo valmista bändiä tai ainakin perus trion verran soittajia tai ihan vaan pelkkää hyvää rumpalia. Vaatimuksena riittävä ikä, soittotaito ja sovitus/sävellystaito. Puolivalmista materiaalia löytyy paljon, riffejä jäätävä kasa. Eli teiltä pitäis löytyä vähintäänkin soittotaito ja taito tehdä biisejä loppuun. Yksin en jostain syystä saa biisejä valmiiksi. Kaipaan bändisoittoa ja biisien tekoa treeniksellä ja yhdessä.

Perhe ja keikkatyö vie aikaa, joten 2-4 kertaa kk treenit, keikkojen lähellä enemmän tottakai.

Omat kamat löytyy melkein kaikkeen musaan. Yli kuusikielisiä en soita, joten jos pitää matalle virittää, niin sitten drop pedaalilla tai sit pitää hommaa baritoni.

"Sosiaalisissa" medioissa ei löydy kuin 7v vanhaa kamaa, enkä tiedä saako siitä mitään irti, mutta kai näissä aina jotain pitää olla. Tollasta tuli soiteltua joskus, toivottavasti kehitystä on tapahtunut:
https://www.youtube.com/watch?v=zKap84DmL2Y
Maililla voin sitten lähettää jotain muuta.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 37
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407071009
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti