Muusikoiden.net
13.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Uncontrol kaipailee alapäätä, tuo vehkeesi näytille!
Lisätty: 18.04.2021
Voimassa: 18.06.2021
Ilmoittaja: SpurguX (#19759)Lähetä pikaviesti »
Uncontrol on hc:tä, punk-rockia ja hevimetallia hillittömästi sekoi(tte)leva helsinkiläinen bändi, joka kärsii tällä hetkellä koronan toimintaa hidastavien vaikutusten lisäksi myös basistivajeesta. Bändissä on yksi kitaristi, joten basistilla on korostunut rooli rytmisektion kielellisenä selkärankana.

Takana bändillä on 2 EP:tä ja peräti viitisen keikkaa. Ollaan parhaillaan valmistautumassa nauhoittamaan kokopitkää (johon tulee 12-14 biisiä). Levyä nauhotellaan heti kun tilanne sallii, joten jos jaksat treenata paljon ja/tai olet nopea omaksumaan niin pääset heti nauhottelee! Nice!

Olemassa olevaa musaa löytyy täältä: https://uncontrol.bandcamp.com/

Tulevassa kamassa on ehkä aiempaa enemmän rässi- ja hevivaikutteita, ja skidisti bläkysoundia, mutta myös vivahteita tykittelevämmästä HC:sta. Jatkossa kenties kokeilevampaakin menoa. Laitan demoa ja tabia/guitar pro:ta tulemaan jos hommeli innostelee.

Tässä Spotifyy-listaa vaikutteista: https://open.spotify.com/playlist/4 … y4WOpjYb5?si=IwuhBFlIQXiwrnOQYDIMdg

Mitä tulee bänditouhuihin käytettävään aikaan ja tavoitteellisuuteen, pidetään tavoitteellisena keikkamääränä n. 10+ keikkaa vuodessa (kunhan tilanne sallii). Osallistuminen soittamisen lisäksi muuhunkin toimintaan, kuten biisientekoon (jos sulla on hyvä maku), treenismaksujen maksamiseen, keikkojen hankintaan ja yleiseen spedeilyyn on erittäin suotavaa! Bonusta jos lähtee laulu/muu taustamölinä soittamisen ohessa.

Laita pikaviestiä tai mailia uncontrolmusic@gmail.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25-45
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti