Muusikoiden.net
17.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Children of Madness etsii basistia
Lisätty: 14.04.2021
Voimassa: 10.10.2021
Ilmoittaja: estorm (#108945)Lähetä pikaviesti »

Oululainen metalliyhtye Children of Madness etsii basistia riveihin.  Kokoonpanossa tällä hetkellä laulaja, 2 kitaraa + rummut. Bändi tekee omaa materiaalia ja soittaa covereita. 

Aikaisemmat EP:t ovat vuosilta 2013/14 (youtubesta voi katsella sen aikaista menoa), mutta nyt työn alla on uudet piisit ja uusi meno nykyisellä kokoonpanolla. Parin piisin EP äänitykset on nyt seuraavana tähtäimessä ja omiin piiseihin toivotaan omat bassosovitukset. Tyylillisesti tuotanto lähentelee menoa mitä soitellaan muutenkin coverina.  

Covereita on soiteltu viime vuosien aikana mm. Iron Maiden (parilta ekalta), Judas Priest, Accept, Megadeth, Saxon, Motorhead + random piisejä asiallisilta bändeiltä (read: old school menoa :) Live coveripätkiä löytyy esim. FB-linkin takaa.
Tarkoituksena on ylläpitää meininkiä siten, että kasataan keikkasetit omista piiseistä, sekä covereista ja haetaan keikkoja molemmilla.  

Bändin jäsenet (36-40v) on perheellisiä, joten treenailutahti on noin kerran viikossa / 2 kertaa kolmessa viikossa. Meininki rentoa mutta säännöllistä ja tavoitteellista. Tulemme toimeen toistemme kanssa, joten todennäköisesti myös sinunkin kanssa :)
Treenikämppä löytyy Hiukkavaarasta.

Ota yhteyttä, käydään vaikka soittamassa parit piisit ja katsotaan miten homma toimii, ja miten kiinnostusta löytyisi tämän tyyppiseen toimintaan. Yhteydenotto maililla, näkyy vain kirjautuneille.  

FB: https://fi-fi.facebook.com/ChildrenOfMadness

EDIT: jos laittelet hakemusta niin tulehan kans sitte soittaan reenit :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti