Muusikoiden.net
11.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Voimametalli kokoonpano etsii rytmittelijää!
Lisätty: 12.04.2021
Voimassa: 08.10.2021
Ilmoittaja: Judemoukari (#131001)Lähetä pikaviesti »
Hei kaikki rumpalit! Äänekosken Suolahdessa operoiva hevibändi etsii jälleen rumpalia riveihinsä. Kappaleita on kasvanut jo lukumäärällisesti albumin verran ja tavoite olisi päästä äänittelemään niitä pakettiin tämän vuoden puolella. Tulossa on tottakai vuoden eeppisin metallialbumi, mitä sitä vähempään tyytymään. Perustaessamme kokoonpanoa referenssinä toimi Blind Guardianin tuoreempi tuotanto, ja tämä pitää edelleen paikkansa vaikka projekti onkin kehittynyt enemmän omanlaiseensa suuntaan.

Me toivomme sinulta palavaa otetta valitsemaamme genreen, riittävästi teknistä osaamista, jotta klaaraat sekä nopeammat tuplabasarin jytkeet että myös herkän akustisen rytmittelyn, ja ennen kaikkea rentoa asennetta, jotta jaksat katsella sekalaista porukkaamme. Treenit ovat noin kerran viikossa ja sovitaan porukalla aikataulujen mukaan, sillä olemme työssä käyviä aikuisia. Osa porukasta kulkee Jyväskylästä joten kyydit ”Sinne ja Takaisin” onnistuvat.

Mitä me tarjoamme sinulle? Treenitilat tarvittavine välineineen, mahdollisuuden sovittaa mieleisesi kompit kappaleisiin ja tuoda omaa näkemystäsi mukaan yhteiseen visioon. Lisäksi tarjoamme rennon porukan, jossa vitsit lentävät henkilöstä riippuen tasosta heikko aina loistavaan asti. Henkilöstöetuna saat myös treeniksellä ilmaisen wifin, jotta Instagram-postailut onnistuvat myös soiton ohessa, eikös se ole sitä nykyaikaa.

Jos esittely kuulostaa siltä että sinulta voisi löytyä kiinnostusta liittyä lohikäärmesotureiden riveihin niin laita viestiä joko s-postitse anttiliim@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0407345718 niin katsotaan läpi yksityiskohtia.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Äänekoski (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0407345718
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti