Muusikoiden.net
23.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: suomithrashia
Lisätty: 04.04.2021
Voimassa: 01.08.2021
Ilmoittaja: trashman666 (#218157)Lähetä pikaviesti »
Tervehdys kaikille, 27v kitaristi ja thrash-metallin ystävä etsii muita thrash-metallin ystäviä Jyväskylän alueelta. Omia biisejä löytyy tällä hetkellä vähän toistakymmentä tekelettä. Tällä hetkellä en omista äänitysvälineitä, mutta jonkinlainen äänityssofta on ostoslistalla ja kesällä tarkoitus alkaa purkittamaan biisejä. Alla linkki pariin Guitar pro- nimisellä ohjelmalla tekemääni ralliin. Nuottien päälle en ymmärrä ja tabulatuureilla mennään.

https://soundcloud.com/user-242854714/sets/traxxx666

Vaikutteina toimivat mm. Slayer, Exodus, Destruction, Metallica, Rytmihäiriö yms.
Uskottavien kitarasoolojen tekemiseen eivät omat taidot ja lahjat tällä hetkellä riitä, mutta eipä noita ole suomimetallissa ennenkään kyselty?

Genrerajoista olen melko tarkka. Mitä järkeä tehdä niin sekalaista materiaalia että lopputulos ei miellytä oikeastaan ketään? Thrash metalliakin on tietty monen tyylistä, on popahtavampaa ja välillä dödiksen puolelle lirvahtavaa. Pääasia itselleni, että tietyissä suurissa linjoissa vallitsisi konsensus. Vaikka kunnioitan perinteitä, en arvosta apinointia.

Olitpa sitten laillani surkea harrastelija-wannabe tai jo monenlaiset soittelut nähnyt ja kokenut metallisoturi: ota yhteyttä niin katsotaan!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 27
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti