Muusikoiden.net
13.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basistia raskaamman musiikin projektiin
Lisätty: 01.04.2021
Voimassa: 30.04.2021
Ilmoittaja: vilhopoika (#144392)Lähetä pikaviesti »
kaipaisin metallimusiikista kokemusta omaavaa, sovitus- (ja sävellys) työtä tehnyttä bassotaiteilijaa seurakseni viemään projektia eteenpäin. halu tehdä materiaalia lähiaikoina vauhdilla eteenpäin, joten paikkakuntakeskeisyys on suuressa roolissa tässä. toki nykyaikaisesti voi työskennellä myös internetin välityksellä, mutta olen ehkä henkilökemioissa hieman vanhanaikainen, ja kaipaan projektiin vuorovaikutusta myös oikeassa elämässä.
tarkoitus työstää demoja aihioista / tehdä niitä lisää, ja tämän jälkeen keskittyä laulajan ja kitaristin etsimiseen, jos vaikka kesää myöten koronarajoituksetkin hellittäisivät...

itselleni tärkeää kumppanissa on ettet ole tyylilajikeskittynyt, vaan ihan oikea musiikista kiinnostunut soittaja. sovitukset tällä hetkellä drop A-vireessä, eli työkalu täytyisi taipua matalille vireille. Olen itse säveltänyt ja työstänyt nykyisen materiaalin, sekä soittanut kitarat, mutta rumpalina haluaisin päästä lopulta kannuttelemaan tätä projektia.
Melkeinpä enempi selostus jääköön selvitettäväksi demoraitain myötä yksityiseksi, eli jos minkäänlainen kello kilisyttää, niin heitähän viestiä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25--->
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0449159942
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti