Muusikoiden.net
14.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pianotunteja Turussa
Lisätty: 31.03.2021
Voimassa: 31.05.2021
Ilmoittaja: timpeu (#112849)Lähetä pikaviesti »
Annan kevyen musiikin opetusta pianonsoitossa.

Jos osaat lukea nuotteja ja hallitset jo pianonsoiton alkeet, mutta haluaisit irtautua tiukasti nuotteihin sidotusta soitosta, voin auttaa sinua eteenpäin. Opetan sointujen rakentamista ja käyttöä säestyksessä ja yhtyesoitossa, improvisoinnin alkeita ja rytmikuvioita eri musiikkityyleissä. Opit soittamaan vapaasti sointumerkkien pohjalta, soinnuttamaan itse melodioita ja tekemään kappaleeseen kuin kappaleeseen toimivan kompin.

Räätälöin opetuksen jokaisen tavoitteiden, tarpeiden ja lähtötason mukaan. Oppimateriaalina voidaan käyttää nuotteja ja äänitteitä oppilaan toivomista kappaleista, vapaata säestystä ja improvisaatiota käsitteleviä oppikirjoja sekä itse valmistamiani materiaaleja.

Minulla on taustalla klassisen pianon pohjaopintoja ja vuosikymmenien kokemus pianistina, kosketinsoittajana ja haitaristina erilaisten kevyen musiikin tyylien parissa. Olen soittanut 1970-luvun lopulta asti rock-, swing-, laulelma-, klezmer- ja tanssimusiikkiyhtyeissä, antanut yksityisesti pianotunteja sekä toiminut peruskoulun musiikinopettajana. Tällä hetkellä soitan progeyhtyeessä Moving States (Facesta ja YouTubesta löytyy biisejä ensimmäiseltä täyspitkältä), klezmeryhtyeessä zHOK! sekä tuoreessa, vielä nimettömässä jazztriossa, jonka kanssa valmistetaan keikkaohjelmaa.

Tunnit ovat kotonani Turun keskustassa ja soittimena on Roland RD 800 -digipiano, jossa on täysikokoinen painotettu koskettimisto luonnollisella pianon kosketuksella ja hieno akustisen pianon soundi. Tutustumistunti on ilmainen.

timpeu134@gmail.com
050 467 2821

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0504672821
Sähköposti: timpeu134@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti