Muusikoiden.net
14.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulajaa Dance/EDM-projektiin?
Lisätty: 25.03.2021
Voimassa: 20.09.2021
Ilmoittaja: Tunemaster (#172027)Lähetä pikaviesti »

Hei!

Kiinnostaisiko laulaa otsikon musagenren biiseissä ja olla mahdollisesti mukana tekemässä omaa tuotantoa? Jos kyllä niin jatka lukemista.

Olen pitkän linjan konemusiikin tuottaja ja tällä hetkellä työstän tuollaista dance/EDM-materiaalia, johon olisi etsinnässä laulaja. Biisejä löytyy siis jo suht valmiinakin (sanoituksineen, lauluja vailla) sekä toteutuskelpoisia ideoita/aihioita useita kymmeniä ja lisää tulee koko ajan. Tyyli vaihtelee siis ns. "perinteisestä" ysärivaikutteisesta dancesta (tyyliin Cascada, Chorale...) uuden ajan EDM:ään (Alan Walker, Avicii...). Myös reggaeton-tyyppistä yms. on tullut kokeiltua.

Tuotantoa olisi tarkoitus julkaista sitä mukaa kun valmista tulee. Myöhemmin mahdollisesti jopa esittää livenä, kunhan sellainen taas on sallittua.

Sinun ei tarvitse olla kokenut huippuammattilainen, kunhan kohtuullisen hyvä laulutaito löytyy. Biisintekotaito plussaa mutta ei missään nimessä vaatimus. Jos sinulla on biisi-ideoita tai haluat tehdä sanoituksia, sävellyksiä niin se sopii tottakai. Laulukieleksi itselleni käy kumpi vain, suomi tai englanti tai vaikka molemmat.

Itse vaikutan Porissa mutta voit olla kauempaakin. Tällainen prokkis onnistuu kohtuu hyvin etänäkin. Tällöin olisi hyvä, jos pystyt jonkinlaisia demolauluja äänittelemään kotipuolessa.

Kirjoittele ja lähde mukaan tekemään uusia hittejä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 34
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti