Muusikoiden.net
20.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Roihupellossa tai etänä!
Lisätty: 23.03.2021
Voimassa: 12.08.2021
Ilmoittaja: VILLE. (#91779)Lähetä pikaviesti »

Luuletko, että kitaraa soittamalla voi parantaa maailmaa? Etkö tiedä onko näin, mutta ainakin haluat oppia soittamaan sitä oikein päin?

Olen Pop & Jazz konservatoriolta ammattimuusikoksi valmistunut nykyään Metropolialla soitonopetusta opiskeleva kitaristi. Pidän soittotunteja treeniksellä/työhuoneellani Roihupellossa tai etänä Zoomin välityksellä. Voit tulla tunneille yksin tai vaikka kaverisi kanssa!

Tunnit sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille ja niillä opiskellaan musiikkia oppilaslähtöisesti. Saat siis soittaa lempibiisejäsi ja opiskella sinulle tärkeää musiikin tyylilajia! Je! Biisien lisäksi otetaan haltuun muusikon perustyökaluja mm. improvisointia, tekniikkaa, kitarasoundeja, kitaran äänittämistä, nuotinlukua, teoriaa, asteikkoja & sointuja tai mitä mieleesi pälkähtääkään. Koitetaan kummiskin tehdä kaikki aina musa edellä, välttää tylsää opistomeninkiä. Hyvä meininki taattu!

Tunneillani on mm. otettu ryhmässä komppausta ja melodiasoittoa akustisella haltuun, opiskeltu jazz-improvisoinnin alkeita, aloitettu kitaransoitto lempiartistin biiseillä, käyty läpi pop/jazz teorian perusteita, soitettu rokkia vahvistin kovalla sekä tsekkailtu moodeja jammailemalla.

Ota yhteyttä, jos tunnit kiinnostavat!

Yksityistunnit:
45min/30¤

Paritunnit (per hlö):
45min/18¤

Loppuun vielä outo jazz-video, joka todistaa että kouluja on käyty ja treenattu on: https://www.youtube.com/watch?v=T1q9KvhbcCI

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 29
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 040 5265411
Sähköposti: ville.viitanen@elisanet.fi
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti